News

Adrian Alexandrov îl atacă pe Ilie Năstase. Iubitul Elenei Udrea, declarație acidă pentru fostul tenismen: “Și-a pierdut mințile”

23.04.2019 | 12:21
Adrian Alexandrov il ataca pe Ilie Nastase Iubitul Elenei Udrea declaratie acida pentru fostul tenismen Sia pierdut mintile

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat și el la clipul în care fostul tenismen Ilie Năstase aruncă cu cafea pe chipul fostului președinte al României, Traian Băsescu, imprimat pe un cort de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare! Mai mult, Ilie Năstase candidează și el pe listele UNPR!

Adrian Alexandrov l-a atacat pe Ilie Năstase, după ce fostul tenismen a aruncat cu cafea pe cortul de campanie al PMP, chiar pe chipul lui Traian Băsescu

Fosta glorie a tenisului este taxat aspru de iubitul Elenei Udrea, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. ”Atitudine de general al Romaniei. Activitatea si rezultatele lui sportive nu justifica acest comportament grobian. Nu degeaba cei de la rutiera, l-au umilit public. Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile”.

Fostul campion mondial la tenis, Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, cel care deschide lista UNPR la alegerile europarlementare care vor avea loc pe data de 26 mai, este surprins când aruncă cu cafea peste un cort din campania partidului PMP,  unde se regăsește pe afiș chipul lui Traian Băsescu. Mai mult, Ilie Năstase parcă scapă și o înjurătură printre dinți.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.#IlieGolănie

Gepostet von Cristian Petrescu am Montag, 22. April 2019

Clipul postat de Cristian Petrescu s-a viralizat

Cel care a făcut public filmulețul este chiar Cristian Petrescu, fost ministru al Turismului și președinte al PMP,care l-a postat pe pagina sa de Facebook, cu următorul mesaj: ”NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare!
 
Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii. PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”.