News

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, își vinde vila din Corbeanca, după ce mai multe afaceri au ajuns pe minus

25.03.2019 | 15:42
Adrian Alexandrov și-a vândut vila din Corbeanca! Se pare că afacerile nu-i mai merg bine

Adrian Alexandrov și-a pus la vânzare vila luxoasă din Corbeanca. Se întrevăd niște probleme cu banii pentru cuplul Alexadrov-Udrea? Acesta a cerut nu mai puțin de 205.00 de euro, iar alături de anunțul de vânzare specifică faptul că prețul este negociabil. Vila este dotată cu un living, bucătărie open-space, patru dormitoare, patru băi și o terasă de 21 mp și două locuri de parcare în curte.

Adrian Alexandrov și-a pus la vânzare vila din Corbeanca

Adrian Alexandrov a făcut anunțul de vânzare al vilei sale din Corbeanca, cumpărată cu câțiva ani în urmă. Cei interesați au în vedere că aceasta are un living, o bucătărie open-space, patru dormitoare, patru băi, o terasă de 21 de metri pătrați și două locuri de parcare.

„Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”, se arată în anunț.

 Adrian Alexandrov și-a pus la vânzare vila din Corbeanca
Adrian Alexandrov și-a pus la vânzare vila din Corbeanca

Adrian Alexandrov, despre vila pusă în vânzare

“Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului. Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să îşi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul 1 regăsim 3 dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi semineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de 2 locuri de parcare în curte”, este descrisă proprietatea lui Adrian Alexandrov

Tags: