News

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, reacție virulentă după moartea lui Emi Pian, interlopul ucis în stil mafiot

07.08.2020 | 13:07
Adrian Alexandrov iubitul Elenei Udrea reactie virulenta dupa moartea lui Emi Pian interlopul ucis in stil mafiot
ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a avut o reacție acidă în mediul online pe subiectul morții lui Emi Pian, interlopul ucis în stil mafiot în această săptămână.

Tema asasinării liderului clanului Duduienilor l-a revoltat pe partenerul de viață al fostei candidate la prezidențiale, cel care nu a mai rezistat și a ripostat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Alexandrov atacă media din România pentru faptul că a împânzit spațiul de emisie cu știri despre acest personaj controversa și reproșează că alte dispariții, precum cele ale unor artiști, nu au fost tratate la fel.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, reacție dură după moartea lui Emi Pian

Adrian Alexandrov, un personaj nu foarte activ în spațiul public, a izbucnit nervos fața celui mai fierbinte subiect din ultimele zile: uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, iubitul Elenei Udrea s-a declarat revoltat de faptul că toată lumea vorbește despre acest subiect și deloc despre alte lucruri mai importante, cum ar fi cazurile în care marii artiști ai României pleacă dintre noi.

Alexadrov nu s-a sfiit să catalogheze crima petrecută marți, 4 august, drept un moment în care ”un interlop e tăiat de alt interlop” și a spus că nu înțelege ce este interesant, educativ sau senzațional la acest subiect.

ADVERTISEMENT

”Ați umplut știrile din mediul online și tv cu moartea unui interlop decedat, tăiat de alt interlop. Ce e atât de interesant? De educativ? De senzațional? Despre cine/ ce vorbiți mai exact? N-ați vorbit si dezbătut atât de intensiv, cazurile în care Artiștii României au plecat dintre noi.

Un pic de decenta fata de oamenii care va urmăresc!”, a scris Alexandrov pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, ucis într-o răfuială a clanurilor

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a încetat din viață marți dimineață, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute clanuri din România.

ADVERTISEMENT