News

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, replică dură pentru Dan Negru. „La cât de zgârcit spune presa că esti…”

11.07.2019 | 09:51
Adrian Alexandrov iubitul Elenei Udrea replica dura pentru Dan Negru La cat de zgarcit spune presa ca esti

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea a avut o replică dură pentru Dan Negru. Totul a plecat după ce moderatorul tv a publicat, pe pagina sa de Facebook, un scurt filmuleţ pe care el îl consideră reprezentativ despre cazul Elena Udrea şi România zilelor noastre. “Soțul Elenei Udrea în ultimul model de BMW și o căruță trasă de cai cu niște amărâți cocoțați în ea.  Imagine icon pentru România! 

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, replică dură pentru Dan Negru

Eu așa știu România din cărțile de literatură sau din alea de istorie. Cu boieri îmbrăcați în blănuri scumpe și cu țărani desculți. Totul e la fel!  Sătui și flămânzi”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook. A fost suficient pentru ca Adrian Alexandrov să ia foc. Iubitul Elenei Udrea a ţinut să preciyeye felul în care s-a desfăşurat întreaga acţiune. „Cu doua zile in urma, in timp ce ieseam pe portile cartierului in care locuiesc, presa era prezenta in strada, pentru a obtine reactii de la mine despre venirea Elenei in Ro.

M-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa opresc, sa ii salut politicos, si sa le spun ca nu are rost sa ramana toata ziua in strada, pt ca Elena nu va iesi cu declaratii. Am deschis geamul la masina, si binenteles ca am fost asaltat cu tot felul de intrebari. Intamplator, in materialul filmat de ei trece o caruta cu niste oameni de prin sat, iar Dan Negru posteaza un mesaj pe fcb si lanseaza un atac la adresa mea.

Cu doua zile in urma, in timp ce ieseam pe portile cartierului in care locuiesc, presa era prezenta in strada, pentru a…

Gepostet von Alexandrov Adrian am Mittwoch, 10. Juli 2019

„La cât de zgârcit spune presa că esti…”

Nimic mai suprinzator decat ipocrizia ieftina din ziua de azi. Dane, sunt sigur ca cei cu caruta nu se “lafaie” intr-o vila de lux ca a ta.  Iar la cat de zgarcit spune presa ca esti, ma indoiesc ca ii vei cauta sa le dai din “putinul” tau”, a scris Adrian Alexandrov care a ținut să folosească și un hashtag, #ipocrizieneagra. Vă readuce aminte că fostul ministru Elena Udrea a ajuns luni dimineață, în jurul orei 06.00, în România.

Udrea a precizat că a renunțat ”de bunăvoie” la statutul de refugiat în Costa Rica și a luat decizia de a se întoarce acasă încă din luna decembrie a anului trecut.  „Am trecut la 6 dimineaţa graniţa. Am mâncat la Sofia şi a mers încet pe drum. E foarte simplu și ușor de verificat”, declara Adrian Alexandrov despre revenirea în țară a iubitei lui.