Life

Adrian Alexandrov rupe tăcerea după condamnarea Elenei Udrea. Acuzații grave lansate de afacerist

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a rupt tăcerea într-o postare pe Facebook, după ce toată lumea și-a dorit să audă o reacție din partea apropiaților fostului ministru.
11.04.2022 | 17:15
Adrian Alexandrov rupe tacerea dupa condamnarea Elenei Udrea Acuzatii grave lansate de afacerist
ADVERTISEMENT

Afaceristul Adrian Alexandrov, omul cu care Elena Udrea are o fetiță pe nume Eva Maria, a reacționat pe Facebook, după ce în ultimele zile presa i-a solicitat un punct în vedere în legătură cu condamnarea iubitei sale și fuga din România.

Adrian Alexandrov a rupt tăcerea după condamnarea Elenei Udrea

Partenerul fostei membre a Partidului Democrat Liberal a lansat o serie de acuzații legate de sentința de 6 ani cu executare pe care Elena a primit-o în dosarul Gala Bute.

ADVERTISEMENT

Alexandrov folosește un ton dur la adresa tuturor celor care i-au adus critici sufletelui său pereche, postarea reușind să acapareze imediat atenția internauților.

Adrian spune că Înalta Curte de Casație, forul care a reconfirmat sentința din dosarul Gala Bute, încalcă în mod vădit Constituția României, luându-i astfel partea partenerei sale.

ADVERTISEMENT

„Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația si de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ÎCCJ incalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermina Iancu (magistrală decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură”, este o parte a textului extrem de acid scris de Adrian Alexandrov pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„I-ați luat mama abuziv de lângă ea”

Partenerul de viață al Elenei Udrea nu s-a oprit doar la atât. Acesta a invocat justiția divină în care are foarte mare încredere că îi va pedepsi pe cei care au luat decizia ca fostul ministru al Dezvoltării să facă pușcărie.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea.

ADVERTISEMENT

I-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră. A fost o greșeală, o eroare, nu?”, a mai scris Alexandrov.

ADVERTISEMENT