Life

Adrian Alexandrov, un tătic responsabil. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea

05.08.2020 | 16:52
Adrian Alexandrov un tatic responsabil Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea
Adrian Alexandrov, un tătic responsabil. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Elena Udrea nu mai este în centrul atenției de când a devenit mamă, în momentul de față totul gravitând în jurul fiicei sale, Eva Maria. Micuța care va împlini în luna septembrie 2 ani este totul pentru fostul ministrul al Turismului, dar mai ales pentru tatăl ei, Adrian Alexandrov.

Plecați în weekend pe litoralul românesc împreună cu întreaga familie, fostul politician a lăsat totul în grija iubitului. Conform click.ro, Elena Udrea s-a odihnit sub o umbrelă, în timp ce omul de afaceri a stat numai după fetiță pe care nu a scăpat-o nicio clipă de ochi.

ADVERTISEMENT

Topit după micuță, bărbatul este un tătic devotat și implicat care se bucură din plin de timpul petrecut alături de copilă, mai ales că în primul an de viață o vedea mai mult în imagini și prin video-call. Adrian Alexandrov și-a urmărit cu atenție fetița ca să nu cadă sau să se lovească.

Iubitul Elenei Udrea, un tătic responsabil și dedicat fiicei lor, Eva

Mogâldeața în vârstă de aproape 2 ani este în centrul atenției, celebra sa mamă cumpărându-i haine numai de la branduri renumite, Elena Udrea lăsându-se pe locul doi. Așa se face că Eva Maria are vestimentația inscripționată numai cu etichete faimoase.

ADVERTISEMENT

Tânărul afacerist este extrem de mândru de fetița sa ca pe o iubește ca pe ochii din cap. Acesta a mărturisit că este un copil extrem de isteț și activ, Eva Maria fiind atașată de cățelul lor pe nume Oscar.

„E un copil isteț și activ. Se joacă toată ziua și e însoțită de Oscar, cățelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e o fetiță superbă”, a declarat iubitul Elenei Udrea în urmă cu ceva timp, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT
Adrian Alexandrov și fiica sa, pe plajă
Adrian Alexandrov și fiica sa, pe plajă. Sursa foto: click.ro

Fostul ministru, mai sensibil de când a devenit mamă

Eva Maria a venit pe lume departe de România, tocmai în Costa Rica, fostul ministru al Turismului alegând să revină în țară abia anul trecut. Elena Udrea a mărturisit în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir că a devenit o fire mult mai sensibilă de când este mamă.

Fostul politician a declarat că plânge săptămânal, chiar dacă nu este o persoană plângăcioasă de felul ei, însă nașterea fiicei sale a schimbat-o foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata.

Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a spus aceasta, relatează okmagazine.ro.

La Multi Ani dragi copii, azi, de ziua voastra! Sa cresteti sanatosi si fericiti, iar iubirea parintilor sa va…

Posted by Elena Udrea on Monday, June 1, 2020

 

 

ADVERTISEMENT