News

DRAMA celui care a dat gol Stelei: “Tatăl lui a murit INTOXICAT”

După ce Adrian Bălan a înscris golul celor de la FC Voluntari în meciul disputat pe terenul Stelei, scor 1-2, în prima etapă din sezonul 2017-2018 din Liga 1 şi l-a înjurat pe Claudiu...
21.07.2017 | 00:15
DRAMA celui care a dat gol Stelei Tatal lui a murit INTOXICAT

După ce Adrian Bălan a înscris golul celor de la FC Voluntari în meciul disputat pe terenul Stelei, scor 1-2, în prima etapă din sezonul 2017-2018 din Liga 1 şi l-a înjurat pe Claudiu Niculescu, oficialii formaţiei din Ilfov au decis să-l suspende pe atacantul în vârstă de 27 de ani pentru trei luni.

 FANATIK.RO a anunţat în marţi în EXCLUSIVITATE ce pedeapsă a primit Adrian Bălan

Bălan, final de scandal:”I s-a propus prelungirea!”/”Da, dar îl amendăm!”

Adrian Bălan, 27 de ani, era atacantul pe care Dumitru Dragomir a pariat că va ajunge la echipa naţională, iar dacă este să fie vândut undeva în străinătate, atunci preţul său corect de transfer este de 20 de milioane de euro. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit şi cu cea din târg. După ce “Corleone” i-a părăsit pe ilfoveni, cariera lui Bălan a început să o ia la vale, iar FANATIK.RO a aflat şi de drama prin care trece de doi ani atacantul.

Adrian Balan nu si-a revenit dupa ce tatal sau a decedat!

Bălan, Steaua-Voluntari 2-1. “Tatăl său a decedat”

Adrian Bălan este un produs al clubului Sporting Piteşti acolo unde a ajuns la vârsta de 15 ani şi jumătate de la echipa din comuna natală Poenari din judeţul Argeş. Dar unul dintre cei mai îngrijoraţi oameni, faţă de situaţia în care a ajuns acum Bălan, este preşedintele grupării Sporting Piteşti, Tănase Dima.De două zile încerc să iau legătura cu Claudiu Niculescu. Vreau să să discut cu el şi să încerc o reconciliere a conflictului cu Bălan, Vreau să îi explic lui Claudiu mai multe lucruri legate de viaţa lui Adrian. Acest băiat nu este un om rău.

Nici eu nu sunt de acord cu ieşirea pe care a avut-o la adresa antrenorului, dar Bălan nu trece deloc printr-o perioadă bună a vieţii sale. Văd că tot nu îşi revine, dar probabil îi este foarte greu. Vreau să vă spun că tatăl lui Bălan a murit acum doi ani intoxicat cu fum. Era iarnă, iar tatăl său a făcut focul în sobă, dar din păcate pentru el a adormit şi a murit în somn intoxicat cu monoxid de carbon. Adrian a fost distrus după drama asta. Acum el are grijă de mama lui care a rămas singură. Adrian este singurul lor copil.

Îl iubea enorm pe tatăl său. cel care l-a dus de mic la fotbal. Eu am înţeles că el şi Claudiu Niculescu s-au cam contrat şi pe la unele antrenamente, dar vreau să îi explic antrenorului său unele lucruri. Bălan nu este un băiat rău, dar recunosc că a greşit acum la meciul cu Steaua”, a spus Tănase.

Adrian Balan nu si-a revenit dupa ce tatal sau a decedat! (2)

“Dică a crezut că îl înjură pe el!”

În continuare, Tănase Dima, preşedintele lui Sporting Piteşti, ne-a mărturisit şi ce alte demersuri a mai făcut în legătură cu situaţia actuală a lui Bălan. După ce am văzut la televizor ce s-a întâmplat, dar şi pe site-uri, am luat legătura cu băieţii lui Dică din staff-ul Stelei. Ne cunoaştem toţi din Piteşti. Eu am vrut să aflu de la ei dacă ştiu clar ce a făcut Bălan pe teren.

Iar ei mi-au transmis că au crezut că Bălan face semnele alea şi îl înjură pe Dică, dar ulterior Dică şi-a data seama că Adrian avea ce avea cu Niculescu. Este regretabil ce s-a întâmplat dar vreau să vă mai spun încă o dată că nu acesta este caracterul lui Adrian Bălan. De câte ori noi avem meci pe la Buftea sau prin Bucureşti, Bălan vine la noi şi discută cu jucătorii tineri ai noştri. Îi încurajează pe toţi. Ăsta este Bălan cel adevărat. Un om minunat. Este mare păcat dacă a fost supendat timp de trei luni”, a încheiat Tănase Dima.

Adrian Balan nu si-a revenit dupa ce tatal sau a decedat! (3)

26 de goluri a marcat Adrian Bălan pentru FC Voluntari!

500.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Bălan