Fotbal international

Adrian Bumbescu dă de pământ cu Vlad Chiricheș: „Nu-mi place! Ne-a pierdut multe meciuri”

19.04.2020 | 18:39
Adrian Bumbescu da de pamant cu Vlad Chiriches Numi place Nea pierdut multe meciuri
ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu a vorbit despre Vlad Chiricheș și a dat de pământ cu fundașul lui Sassuolo și căpitanul naționalei României, conform digisport.ro.

Adrian Bumbescu dă de pământ cu Vlad Chiricheș

Adrian Bumbescu a vorbit despre Vlad Chiricheș și a explicat de ce nu îl place pe căpitanul echipei naționale: „Nu-mi place Chiricheș, s-au pierdut multe meciuri din cauza lui la națională”.

ADVERTISEMENT

„Vrea mereu să iasă în evidență, își dorește să inițieze tot felul de acțiuni, să iasă cu pasă din blocul defensiv. Nu mai joci așa azi, joci simplu”, a mai spus Adrian Bumbescu.

  • 30 de ani a împlinit Vlad Chiricheș pe 14 noiembrie

Andrei Burcă, remarcatul „Ministrului Apărării”

Adrian Bumbescu l-a remarcat pe Andrei Burcă, fundașul central al CFR-ului: „Cel mai mult m-a impresionat în ultimul an Burcă. Serios, nu se complică, își face fișa postului și n-ai emoții cu el. E tânăr și poate progresa enorm dacă se ține de treabă.

ADVERTISEMENT

Are un bun joc aerian și poate intra și în combinații, poți construi cu el. Dacă Dan Petrescu, fostul meu coleg, l-a pus să joace și fundaș dreapta, asta înseamnă că i-a detectat niște calități, că nu risca Dan”.

Eu îmi doresc să prind în vară sau în iarnă cel târziu, dar să vedem cum trecem de această pandemie, nu mă mai gândesc la transfer.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca toți oamenii să fie sănătoși și să-și revină din punct de vedere financiar. Evident că va veni o perioadă grea și trebuie să fim solidari.

În primul rând trebuie să ne batem pentru campionat și să-l câștigăm pentru a ne bate din nou în Champions League. Trebuie să intrăm neapărat într-o grupă europeană pentru a aduce din nou bani la club”, a mai spus Adrian Bumbescu.

ADVERTISEMENT
  • 4.800.000 de euro este cota de piață a lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.com