Fotbal intern

Adrian Bumbescu îl atacă pe eroul de la Sevilla. “Duckadam trebuie să justifice și el banii de la Becali”

26.05.2020 | 11:02
Adrian Bumbescu il ataca pe eroul de la Sevilla Duckadam trebuie sa justifice si el banii de la Becali
ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu a fost stâlpul apărării Stelei din echipa care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni, omul care mătura totul în careul propriu și care a făcut un cuplu perfect cu Miodrag Belodedici în centrul defensivei.

Adrian Bumbescu a sărit la Helmuth Duckadam

Supranumit Colonelul tocmai datorită autorității cu care dirija colegii din apărare, Adrian Bumbescu nu a intrat în orbita lui Gigi Becali, alegând să susțină clubul Armatei din liga a patra. Și după ce a avut un prim conflict cu fostul antrenor al Stelei, Emerich Jenei, iată că acum l-a atacat și pe Helmuth Duckadam, fostul lui coleg de echipă, eroul de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu consideră că urmașa echipei care se impunea dramatic la lovituri de departajare nu este FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, ci această echipă creată de puțini ani de către Ministerul Apărării Naționale, care de doi ani se tot luptă să ajungă în al treilea eșalon și apoi mai departe.

L-a deranjat critica lui Duckadam

El și Ștefan Iovan au acceptat să lucreze la centrul de juniori al noului club, iar Marius Lăcătuș a fost mult timp antrenorul acestei formații. Așa cum a fost pe teren, un jucător foarte determinat, așa a rămas și acum, inclusiv în a-și expune punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Și în momentul în care Helmuth Duckadama criticat conducerea CSA Steaua pentru faptul că interzice FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea, deși acesta este construit din bani publici, Colonelul nu a ezitat să își atace fostul coleg, pe cel care cu paradele sale a adus cel mai mare trofeu al fotbalului românesc.

Îl înțeapă pe Duckadam că ia banii de la Becali

„Eu nu am nimic cu Helmuth, chiar îl respect, dar nu trebuie să motiveze și el banii pe care îi primește de la Gigi Becali ? El nu trebuie să uite că ia pensie militară, a fost militar.

ADVERTISEMENT

Nu suntem certați, vorbim, dar trebuie să își motiveze și el cumva aparițiile la televizor, să dea în CSA Steaua ca să justifice banii pe care îi încasează de la club”, a declarat Adrian Bumbescu la Realitatea TV.

L-a atacat dur și pe Emerich Jenei

Adrian Bumbescu l-a desființit și pe antrenorul Emerich Jenei, după ce a aflat că acesta a scris pe când era la echipa națională că nu ar fi venit la lot fiind în stare de ebrietate. O întâmplare petrecută în 1988.

ADVERTISEMENT

„E un nesimțit! L-am calificat la Mondial, iar Cupa Campionilor a luat-o pe cârca noastră și a lui Halagian!”, a replicat fostul fundaș central.

ADVERTISEMENT