Fotbal intern

FANATIK.RO a avut dreptate. Cristea a rămas pe drumuri

UPDATE 15 februarie - 17:58 / Laurenţiu Reghecampf este decis să nu-i mai acorde nici o şansă lui Adrian Cristea, fiind dezamăgit de evoluţiile sale în cadrul lotului....
15.02.2014 | 21:09
FANATIKRO a avut dreptate Cristea a ramas pe drumuri

UPDATE 15 februarie – 17:58 / Laurenţiu Reghecampf este decis să nu-i mai acorde nici o şansă lui Adrian Cristea, fiind dezamăgit de evoluţiile sale în cadrul lotului.

“Adrian Cristea nu mai este la Steaua deocamdată. Am hotărît de la 1 ianuarie să nu mai continuăm împreună, i-am transmis asta. El are un proces cu clubul nostru nu ştiu ce se va întîmpla de acum încolo. Iancu trebuie să se pregătească mai bine la fel ca ceilalţi jucători, dacă va juca mai bine va intra”, a declarat antrenorul la Sport.ro.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Adrian Cristea şi Mihai Costea nu mai sînt doriţi la Steaua, dar campioana n-a reuşit să scape de cei doi renegaţi aflaţi încă sub contract cu “roş-albaştrii”! Mijlocaşul a fost foarte aproape de a semna cu Maccabi Petah-Tikva, din Israel, însă totul a căzut în momentul în care fotbalistul nu a fost de acord să renunţe la prima de Champions League, în valoare de 120.000 de euro, şi a anunţat că va continua să ceară în instanţele sportive aceşti bani! Jucătorul s-a văzut nevoit să se întoarcă în România şi să aştepte decizia comisiilor LPF pentru a primi remuneraţia din partea “roş-albaştrilor”. Însă, pînă atunci, clubul din Ghencea îl mai are sub contract încă un an şi jumătate şi trebuie să-i suporte salariul de 10.000 de euro, chiar dacă nu evoluează sub comanda lui Reghecampf nici un minut.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ACS POLITEHNICA TIMISOARA 3-0,LIGA 1 (28.09.2013)

“Nilă”, blocat de Mititelu

În aceeaşi situaţie este şi Mihai Costea, fotbalist care în această iarnă a fost dorit insistent de Corona Braşov! Transferul nu s-a mai realizat din cauza unei clauze care există în contractul dintre Steaua şi Universitatea Craiova. Astfel, chiar dacă nici “Nilă” nu mai este dorit la echipă, Steaua trebuie să îi suporte salariul lună de lună!

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-AVANTUL BARSANA 4-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (26.09.2013)

“Dacă avem nevoie de voi, vă chemăm”

Însă, imediat ce echipa s-a întors din ultimul cantonament din Spania, stafful roş-albastru le-a transmis: “Nu mai avem nevoie de serviciile voastre! Nu are rost să vă luăm la prima echipă pentru că deja sîntem mulţi! Dacă vom avea nevoie de voi, atunci o să vă chemăm. Pînă atunci vă pregătiţi cu juniorii”, a fost mesajul pe care l-au primit Adrian Cristea şi Mihai Costea, potrivit surselor FANATIK.RO.

13
goluri în 55 de meciuri a strîns Mihai Costea în tricoul Stelei

12
partide şi un singur gol a bifat “Prinţul” Cristea în tricoul “roş-albaştrilor”

Tags: