Sport

Adrian Cojocaru, atacat de fanii dinamoviști în drumul spre vestiare la Dinamo – U Cluj. Au aruncat cu sticle în el! “Câinii” au cerut penalty. Video exclusiv

Centralul Adrian Cojocaru a primit misiunea dificilă de a arbitra returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj, iar delegarea sa a fost extrem de contestată de către suporterii lui Dinamo.
29.05.2022 | 22:02
Adrian Cojocaru atacat de fanii dinamovisti in drumul spre vestiare la Dinamo  U Cluj Au aruncat cu sticle in el Cainii au cerut penalty Video exclusiv
Dinamo nu a câștigat niciun meci din cele trei arbitrate de Adrian Cojocaru în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au contestat delegarea lui Adrian Cojocaru la meciul dintre Dinamo și Universitatea Cluj, în timp ce Istvan Kovacs, cel mai bun arbitru român al momentului, a fost trimis la Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna.

Adrian Cojocaru, înjurat din toți plămânii de către ultrași și bombardat cu sticle de apă pe tunel

Văzduhul arenei din „Ștefan cel Mare” a fost luminat de torțele lansate ca niște proiectile de către galeria lui Dinamo de la Peluza Cătălin Hîldan, iar unele dintre ele au ajuns pe suprafața de joc. Adrian Cojocaru nu a tolerat manifestările suporterilor și a decis să întrerupă partida până când torțele au fost scoase de pe teren.

ADVERTISEMENT

Deciziile arbitrului i-au scos din sărite pe suporterii lui Dinamo, iar mare parte din spectatori s-au unit într-o singură voce și l-au înjurat pe Adrian Cojocaru de mai multe ori de-a lungul primei reprize.

FANATIK a surprins imaginile șocante cu momentul în care arbitrul central al partidei este bombardat spre tunel cu sticle de apă.

ADVERTISEMENT

Dinamo, nicio victorie cu Adrian Cojocaru la centru în acest sezon

Dinamo nu a reușit să câștige niciun meci arbitrat de Adrian Cojocaru în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1: CS Mioveni – Dinamo 2-0, Dinamo – FCU Craiova 0-0, Gaz Metan – Dinamo 2-1.

Atmosfera pe stadionul din „Ștefan cel Mare” a fost extrem de ostilă la adresa lui Adrian Cojocaru, dar și asistenții  Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe au fost luați în colimator de către suporteri.

ADVERTISEMENT

Prima decizie controversată nu s-a lăsat prea mult așteptată. În minutul 11 al meciului, Remacle a intrat prin alunecare la marginea careului de 16 metri și l-a blocat pe Vlad Morar, care a cerut fault. Adrian Cojocaru nu a fost deloc impresionat, deși jucătorii lui Dinamo au protestat vehement.

Adrian Cojocaru i-a refuzat un penalty lui Christian Irobiso

Christian Irobiso a fost oprit în marginea careului de 16 metri în minutul 53, însă Adrian Cojocaru nu a acordat penalty, deși a existat un contact cu fundașul advers.

ADVERTISEMENT

„Eu văd penalty. Simt contactul. Pe prima reluare s-a văzut foarte bine momentul în care picioarele celor doi s-au atins”, a fost comentariul celor de la Digi Sport la faza controversată.

ADVERTISEMENT