Stiri sportive

ARS! Cît l-a costat pe Cristea TRIUNGHIUL AMOROS!

Escapada lui Adrian Cristea din urmă cu o săptămînă, cînd s-a distrat în club cu două fete, l-a costat scump pe fotbalist, care a fost “ars” cu 25 % din salariul pe care îl mai avea de...
08.04.2014 | 00:12
ARS Cit la costat pe Cristea TRIUNGHIUL AMOROS
ADVERTISEMENT

Escapada lui Adrian Cristea din urmă cu o săptămînă, cînd s-a distrat în club cu două fete, l-a costat scump pe fotbalist, care a fost “ars” cu 25 % din salariul pe care îl mai avea de încasat pînă la finalul contractului cu Steaua.

La finalul anului trecut, Adrian Cristea a fost anunţat de Laurenţiu Reghecampf că nu mai intră în vederile sale pentru sezonul în curs. Roş-albaştrii au încercat să-l împrumute la o grupare din Israel, însă mutarea nu s-a mai realizat deoarece fotbalistul nu a fost de acord să renunţe la memoriul înaintat la LPF prin care solicita salariile restante, dar şi prima de 100.000 de euro care i se cuvenea ca urmare a calificării Stelei în grupele Ligii Campionilor. Imediat, “Prinţul” a anunţat că va da clubul din Ghencea în judecată şi că va cere despăgubiri de 170.000 de euro. Ameninţările nu au avut darul să-i sperie pe oficialii campioanei, care l-au anunţat pe jucător că rămîne, în continuare, exclus din lot. Motiv pentru care Cristea a încercat să se menţină în formă în altă parte decît pe terenul de fotbal, mai exact în cluburile de noapte din Capitală.

ADVERTISEMENT

S-a îmbătat alături de o blondă şi de o roşcată

Fără grija antrenamentelor şi a partidelor oficiale, Cristea a descins, la finalul lunii martie, într-un local de fiţe din Bucureşti. Îmbrăcat la patru ace, mijlocaşul a reuşit să intre în graţiile a două partenere care căutau aceleaşi lucruri ca şi el: distracţie şi sex. “Prinţul” şi cuceririle sale au rîs, au dansat, au fumat încontinuu şi au sorbit pahar după pahar. Pînă spre dimineaţă, cînd cei trei au părăsit clubul, au urcat într-un taxi şi s-au îndreptat spre casa lui Cristea, pentru a continua show-ul. Ajunşi la destinaţie, uneia dintre fete i s-a făcut rău, a început să vomite imediat ce a ieşit din maşină, iar “Prinţul” i-a sprijinat capul, după care a luat-o în braţe şi a dus-o în apartamentul lui. Imaginile prezentate de cancan.ro avea să-l coste, însă, scump pe Cristea, care a primit o amendă drastică din partea Stelei.

“Ars” cu 25 % din salariul pînă la finalul contractului

Cum imaginile cu “Prinţul” au făcut înconjurul presei, oficialii din Ghencea au decis să ia atitudine. Aceştia s-au reunit în cadrul unei şedinţe şi au decis să taie în carne vie. Conform surselor FANATIK.RO, escapada mijlocaşului cu blonda şi roşcata îl vor costa 25 % din salariul pe care ar fi trebuit să-l încaseze pînă la finalul contractului, scadent în vara anului 2015. Cristea este acuzat de conducerea Stelei că a denigrat imaginea clubului şi că a avut un comportament neadecvat în afata terenului. Conform înţelegerii cu roş-albaştrii, “Prinţul” ar fi trebuit să încaseze, pînă la finalul contractului, 160.000 de euro, însă din această sumă i se vor reţine 40.000 de euro, sancţiunea pe care a primit-o din partea clubului în urma distracţiei din club cu cele două fete. Ar mai avea de luat 120.000 de euro de la Steaua, însă este greu de crezut că mijlocaşul nu va mai călca strîmb pînă în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

9…partide a jucat Adrian Cristea pentru Steaua în Liga 1, reuşind să marcheze un gol

600.000…de euro este cota de piaţă a “Prinţului”, conform site-ului transfermarkt.de