Life

Adrian Cristea iubește din nou. Cum au reacționat Denisa Nechifor și fiica fotbalistului: „Avem o părere”

Cum au reacționat Denisa Nechifor și fiica sa, Rania, după ce Adrian Cristea și-a asumat faptul că are o nouă relație.
20.05.2023 | 17:13
Adrian Cristea iubeste din nou Cum au reactionat Denisa Nechifor si fiica fotbalistului Avem o parere
Denisa Nechifor a spus ce părere are despre noua iubită a lui Adrian Cristea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Cristea nu se mai ascunde: a spus recent că iubește din nou, iar Denisa Nechifor a reacționat. Vedeta a dezvăluit ce părere au avut ea, dar și fiica lor când au aflat despre noua iubită a fotbalistului.

Cum privește Denisa Nechifor faptul că Adrian Cristea are o nouă relație

Adrian Cristea și-a refăcut viața, iar Denisa Nechifor a spus ce părerea are. Ea și fotbalistul au împreună o fată ajunsă deja la vârsta adolescenței, astfel că este foarte atentă la ceea ce se întâmplă și la oamenii cu care intră în contact. 

ADVERTISEMENT

În privința noii femei din viața lui Adrian Cristea, ambele și-au dat acordul și sunt bucuroase că fotbalistul și-a găsit liniștea. „Avem o părere foarte bună și ne dorim să fie fericit”, a spus Denisa Nechifor, conform spynews.ro.

În ceea ce o privește pe ea, vedeta are o afacere cu diamante și se ocupă de fiica lor. Rania este acum în clasă a opta și se pregătește din greu pentru Evaluarea Națională, urmând ca apoi să aleagă și liceul la care să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

„De astăzi exact într-o lună vine examenul Raniei. Vedem ce va fi și la ce liceu se va înscrie”, a spus Denisa Nechifor despre fiica ei și a lui Adrian Cristea. În plus, vedeta a dezvăluit și unde se vede peste cinci ani.

„Cu Rania, într-o capitală europeană unde se va afla școala ei. Probabil va merge în afară să studieze, iar eu cu siguranță voi merge cu ea”, a continuat fosta iubită și mama copilului lui Adrian Cristea.

ADVERTISEMENT

Cine este noua iubită a lui Adrian Cristea

Noua iubită a lui Adrian Cristea este Andreea Roșca. Ei s-au afișat pentru prima dată împreună în luna aprilie, iar în urmă cu câteva zile și-au confirmat relația. Tânăra este cea care a făcut primele declarații.

Conform acesteia, relația este una serioasă, iar dacă totul merge bine, fetița pe care Adrian Cristea o are cu Denisa Nechifor ar putea primi o surioară sau un frățior în viitor. „Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter.

ADVERTISEMENT

El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT