Life

Cum s-a ales Adrian Cristea cu porecla Bursucu: „Iau în considerare să o trec în buletin”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg sub pseudonimul Bursucu, a dezvăluit pentru FANATIK de unde îi vine această poreclă pe care se gândește s-o treacă și în buletin.
22.01.2022 | 12:18
Cum sa ales Adrian Cristea cu porecla Bursucu Iau in considerare sa o trec in buletin
Bursucu, porecla cu care Adrian Cristea a devenit celebru în România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bursucu a devenit un adevărat brand personal pentru Adrian Cristea. Numele lui real e cunoscut de puțină lume, căci în lumea televiziunii porecla a câștigat teren.

Ba mai mult, există un alt Adi Cristea la fel de celebru, fotbalistul care a avut o relație cu Denisa Nechifor, astfel că pentru dansator, faptul că s-a făcut remarcat sub această poreclă este chiar de bun augur.

ADVERTISEMENT

Numele de bursuc l-a căpătat încă de pe vremea când acesta era coregraf la emisiunea Dansez pentru tine, acolo unde a devenit cunoscut, de fapt.

Bursucu, despre porecla sa: „Este un apelativ pe care l-am câștigat când eram coregraf la o altă emisiune”

Adrian își amintește cu amuzament de perioada aceea nebună din viața sa și spune, în glumă, că se gândește să-și treacă porecla și în buletin, căci mai toată lumea i se adresează așa. Doar persoanele foarte apropiate îi mai spun Adi sau Adrian.

ADVERTISEMENT

„Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf la o altă emisiune TV. Toți din echipă aveam câte o poreclă de acest gen: Bursucu, Căprioara, Furnica. Nu știu exact care este explicația acestei porecle. Nu am crezut inițial că mi se potrivește atât de bine.

Acum chiar iau în considerare să trec această poreclă în buletin. Pe vremea aia exista Bursucu’ în fotbal, în persoana lui Dan Petrescu. În lumea muzicii este Dan Bursuc. Trebuia să existe unul și în lumea televiziunii”, a declarat Adrian Cristea, alias Bursucu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea, una dintre vedetele de bază de la Kanal D

Succesul său ca dansator și coregraf l-a propulsat repede în lumea televiziunii. Pe vremea Dansez pentru tine, prezentatorul, împreună cu Căprioara și Furnica, erau coregrafii care reușeau cele mai interesante dansuri din competiție, ajungând de multe ori în finală cu echipele de care se ocupau.

De ani buni încoace, Adrian prezintă emisiunea Teo Show, alături de Teo Trandafir, la Kanal D. Lipiciul pe care îl are la public i-a adus o serie de alte proiecte în televiziune carismaticului prezentator.

ADVERTISEMENT

Producătorii postului turc i-au dat pe mână alte show-uri de succes precum „Se strigă darul”, pe care l-a realizat împreună cu Andreea Mantea. O altă emisiune pe care Kanal D pariază în fiecare an este „Roata norocului”, difuzată, de obicei, duminica de la ora 20:00.

 

ADVERTISEMENT