Fotbal intern

GALERIE FOTO. Adrian Cristea se întoarce în forţă. Ultima cucerire a “Prinţului”

Adrian Cristea şi-a revenit după perioada "Bianca Drăguşanu". Nu din punct de vedere fotbalistic, pentru că singurul fotbalist român care a apărut pe stadion cu piciorul în ghips şi cu...
26.10.2017 | 08:35
GALERIE FOTO Adrian Cristea se intoarce in forta Ultima cucerire a Printului

Adrian Cristea şi-a revenit după perioada “Bianca Drăguşanu”. Nu din punct de vedere fotbalistic, pentru că singurul fotbalist român care a apărut pe stadion cu piciorul în ghips şi cu unghiile făcute cu ojă (se întâmpla la Concordia Chiajna) a decis să pună punct carierei. E vorba de celălalt “front”, pe care a avut realizări mult mai importante şi mai de răsunet: cel amoros.

Adrian Cristea s-a afişat recent cu o nouă cucerire, o brunetă pe nume Codruţa (VEZI ÎN GALERIE FOTO), iar tabloidele au explodat deja încercând să afle detalii despre ea (fără succes până în momentul de faţă). Înainte de aceasta, “Prinţul” fusese cuplat cu “Prinţesa sprâncenelor”, Maria Păuna, care deţine şi o “Academie de make-up”. Cei doi fuseseră chiar în pragul căsătoriei!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Adrian Cristea stă bine şi în afaceri

Cea mai cunoscută relaţie a lui Cristea rămâne Bianca Drăguşanu. “Dragostea cu năbădăi” dintre cei doi s-a întins pe mai mulţi ani, iar blonda i-a fost lui Cristea, pe rând, amantă, iubită, logodnică şi apoi din nou amantă. O altă relaţie cunoscută este cea cu Denisa Nechifor, în urma căreia aceasta i-a şi născut o fetiţă lui Cristea. Şi în afaceri îi merge bine “Prinţului”: are o fabrică de mobilă în Iaşi şi o casă de modă în Bucureşti.

Cariera fotbalistică a lui Cristea e mult mai puţin prodigioasă decât cea mondenă. “Prinţul” a început prin a fi o mare speranţă a fotbalului românesc, însă nu a confirmat pe nicăieri pe unde a jucat, deşi a fost la echipe importante: Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standad Liege în Belgia sau Steaua. S-a retras deşi are doar 33 de ani. A strâns şi 7 selecţii pentru echipa naţională a României.