Life

Adrian Cuculis, soțul Ramonei Păuleanu de la PRO TV, după necazul prin care a trecut unul din gemenii lor: „Au spus: luați-l că moare!”

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre necazurile care i-au marcat familia în ultimul an. Soțul prezentatoarei Ramona Păuleanu de la PRO TV a dat detalii despre suferința trăită în spital de unul din gemenii săi.
13.01.2022 | 17:25
Adrian Cuculis sotul Ramonei Pauleanu de la PRO TV dupa necazul prin care a trecut unul din gemenii lor Au spus luatil ca moare
Adrian Cuculis este soțul Ramonei Păuleanu de la PRO TV. Foto: viva.ro/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Adrian Cuculis și nevasta sa, Ramona Păuleanu, au dat Spitalul Filantropia în judecată pentru felul în care au avut grijă de unul din gemenii lor, Luca, acuzându-i pe doctori de malpraxis.

Aveștia susțin că fiul lor ar fi luat o infecție nozocomială din spital, acuzând doctorii că, pentru a se scoate, i-au inventat anumite boli prezentatoarei rubricii meteo de la Știrile PRO TV, afecțiuni nedovedite în cele din urmă de analizele medicale.

ADVERTISEMENT

Adrian Cuculis și Ramona cer despăgubire un milion de euro de la clinica respectivă. Avocatul cunoscut pentru aparițiile sale în emisiunile mondene de la televiziunile din România a spus că banii respectivi ar urma să fie donați tot către spitale, el preocupându-se foarte mult de câțiva ani încoace de soarta copiilor născuți prematur.

Drama prin care au trecut Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu de la PRO TV: „Ramonei i-au fost inventate două diagnostice”

Invitat în emisiunea Acces direct de la Antena 1, Cuculis a povestit calvarul prin care a trecut în ultimele 8 luni și jumătate. Gemenii săi s-au născut prematur, la 7 luni.

ADVERTISEMENT

Luca a rămas în spital, iar medicii i-au spus că acesta va sta doar o săptămână, în timp ce Alexandra a fost lăsată mai repede acasă, cu mama ei. Din o săptămână s-au făcut 8 luni, iar condițiile în care a fost ținut micuțul au ridicat semne mari de întrebare.

„Ce s-a spus inițial, că mai trebuia să fie o săptămână, s-a transformat în opt luni și jumătate. 6 iunie 2021, anul trecut, a fost depistat cu enterococ, o bacterie în urma lipsei dezinfectării spațiilor din spital.

ADVERTISEMENT

Așa au fost discuțiile cu medicii, că mai stă o săptămână. Trebuia să facă o cură cu dexametazonă pentru plămâni. Am făcut plângere penală pentru vătămare corporală. În dosarul ăsta mă reprezintă o colegă. Ramonei i-au fost inventate două diagnostice. Au zis că e leucocitoză, lucru care nu este susținut și încă o complicație foarte nasoală.

Au inventat. Am fișa de externare din spital. Nu există diagnosticele astea. Nu s-a discutat o secundă cu medicii despre așa ceva, iar ei vin în fața instanței și spun treaba asta”, a declarat avocatul la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Captură Acces direct, Antena 1

Cei doi părinții credeau că îl vor pierde pe micuț în orice moment

Cel mai șocant moment pentru Cuculis a fost când a aflat de la un doctor că fiul lui nu va trăi mult: „Au spus haideți să vedem până mâine, dacă trece de noaptea aceasta. Au spus: luați-l că moare”.

Totul s-a terminat cu bine, în cele din urmă. Întâlnirea dintre cei doi frățiori s-a produs de curând. Avocatul și soția lui au observat cât de puternică este legătură dintre cei doi gemeni.

„Când a ajuns acasă, l-am pus în pat lângă surioara lui și a luat-o de mânuță. De fiecare dată când era ea agitată acasă, era el agitat la spital. Treaba asta mi-a confirmat-o prima lor întâlnire. Nu-i las zilnic să se joace, că e un sezon al virozelor. Îi las așa mai separați”, a continuar avocatul.

Adrian Cuculis a ținut să precizeze câtă tărie a avut soția lui în aceste 8 luni și ceva, declarându-se uimit de rezistența de care a dat dovadă: „Ramona a devenit un munte, un fier. Știu cazuri de femei care au sarcini absolut normale. Culmea, știu colege care au născut la 10 luni și a fost îngrozitor de greu după aceea. Ea intrase în concediul de creștere de copil. Ea era în fiecare zi la televizor, era și reporter. Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că a fost o persoană extrem de puternică”.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT