Adrian Daminescu face apel la oameni să se roage pentru Mihai Constantinescu: ”Trece prin momente dificile”

Alexa Serdan   
în HotNews
08/08/2019, 17:34
Adrian Daminescu face apel la oameni să se roage pentru Mihai Constantinescu: ”Trece prin momente dificile”
Adrian Daminescu îi îndeamnă pe fani să se roage pentru Mihai Constantinescu. Sursa foto: avantaje.ro

Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca din Capitală de trei luni de când a făcut un stop cardiorespirator. Artistul se află în comă indusă, iar medicii sunt rezervați în privința unui diagnostic pozitiv. Prietenii muzicianului se roagă la o minune. Adrian Daminescu i-a îndemnat pe fanii și prietenii artistului să se roage pentru Mihai Constantinescu. 

Adrian Daminescu, mesaj alarmant pe paginile de socializare

Cântărețul Mihai Constantinescu se află în comă din data de 13 mai după ce a suferit un stop cardiorespirator urmat de altele două. Artistul este internat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar medicii sunt rezervați în privința ieșirii din comă făcând toate eforturile ca Mihai Constantinescu să-și revină. Muzicianul este supravegheat douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru, starea lui agravându-se în ultimele zile.

Prietenii și apropiații artistului se roagă la o minune. Adrian Daminescu a postat pe o rețea de socializare un îndemn adresat fanilor cerându-le să se roage pentru Mihai Constantinescu. „Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog , distribuiți”, a scris Adrian Daminescu pe pagina lui oficială de Facebook.

Mihai Constantinescu este de 3 luni în comă
Adrian Daminescu se roagă pentru Mihai Constantinescu și îi îndeamnă și pe fani să facă același lucru. Sursa foto: paginademedia.ro

Mihai Constantinescu, în comă indusă de 3 luni

Artistul în vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a început să nu se mai simtă bine încă de la începutul acestui an. În luna martie muzicianul a fost nevoit să-și anuleze toate concertele după ce a ajuns la Spitalul Municipal acuzând probleme medicale.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a declarat o persoană apropiată de cântăreț, potrivitcancan.ro.

Închide ×