Life

Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui. Cum se înțelege, de fapt, cu Diana

Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Diana. Cântărețul a spus adevărul în cadrul unei emisiuni.
22.08.2021 | 19:11
Adrian Enache a facut dezvaluiri despre relatia cu fiica lui Cum se intelege de fapt cu Diana
Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui. Cum se înțelege, de fapt, cu Diana. Sursa foto: gandul.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui. Faptul că nu mai este împreună cu mama fiicei sale nu reprezintă un obstacol pentru el. Artistul se înțelege destul de bine cu Diana și sunt foarte apropiați.

Invitat la o emisiune TV, Adrian Enache a vorbit despre fiica lui, cu care are și o relație de prietenie. Deși s-a despărțit de fosta soție, acest lucru nu-l împiedică să se înțeleagă de minune cu Diana.

ADVERTISEMENT

Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui. Cum se înțelege, de fapt, cu Diana

Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui și a fostei soții. Cântărețul este foarte apropiat de Diana și se înțeleg foarte bine, ba chiar o susține pe tânără în tot ceea ce face.

Mai mult, acesta a mai spus că Diana nu l-a dezamăgit niciodată. Deși au avut parte de numeroase încercări de-a lungul timpului, relația dintre tată și fiică este mai închegată ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Divorțul de soția lui nu a afectat relația cu Diana. Adrian Enache a declarat că este fericit dacă fiica lui este fericită, indiferent lângă cine se află.

Solistul îi dă sfaturi fiicei lui, dar este conștient că fericirea lui nu este și a ei, iar Diana știe ce e mai bine pentru ea.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte echilibrată și niciodată nu m-a dezamăgit. Ea știe mai bine ce e bine pentru ea. O susțin mereu și avem o relație demnă de invidiat.

Deși sunt alături de ea cu sfaturi, sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”, a declarat Adrian Enache la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Diana Enache este de o frumusețe rară și trăiește o poveste de iubire cu partenerul ei, cu nouă ani mai în vârstă decât ea. La 25 de ani, tânăra are planuri de viitor cu iubitul ei.

Fiica artistului s-a lovit, de multe ori, de greutăți din caua numelui pe care îl poartă. Aceasta susține că mulți au catalogat-o ca fiind fiica lui Adrian Enache și nu ar fi fost atât de talentată, ci „ajutată” de părintele ei.

„Să știi că mi-e greu cu eticheta asta, e greu cu copiii care vin din familii cunoscute, lumea e rea și judecă”, a spus tânăra în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT