Life

Adrian Enache a recunoscut din ce face bani de când nu mai are concerte. Artistul s-a reinventat!

Adrian Enache s-a reinventat pe perioada pandemiei. Artistul, descurcăreț de fel, a găsit o nouă sursă de făcut bani.
25.05.2021 | 12:04
Adrian Enache a recunoscut din ce face bani de cand nu mai are concerte Artistul sa reinventat
Adrian Enache nu a avut de suferit pe perioada pandemiei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Enache a fost nevoit să renunțe la spectacole, ca mai toți artiștii din România, din cauza pandemiei, însă a găsit repede o soluție ca să se descurce din punct de vedere financiar.

Cântărețul câștigă bani frumoși din noua lui activitate și este un exemplu că oricine se poate reinventa și poate supraviețui unei crize.

ADVERTISEMENT

Muzicianul s-a apucat de mai multe lucruri în același timp, iar unele i-au ieșit mai bine decât celelalte.

Adrian Enache e peste tot: fotbal, televiziune, film și teatru

Bărbatul are o emisiune la Național TV, alături de Taraful Cleante, iar pe lângă salariul de prezentator a început să intre și în lumea virtuală, lansând de curând un podcast pe Youtube de unde speră să facă bani, de asemenea.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-a mers foarte bine. N-aș fi crezut că pot să joc într-un film care a luat marele premiu la Berlin. Filmul lui Radu Jude, „Babardeală cu bucluc” și a început să ruleze la cinematograde. Vă rog să vă duceți să-l vizionați.

Am o emisiune care merge foarte bine la Național TV. De două săptămâni am lansat Live-ul lui Enache. Plus că nu mai spun de premiera care se pregătește la Teatrul Constantin Tănase. Apar cu Mirela Vaida în „Acces direct la portativ”, a povestit Adrian Enache la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne spălăm doar pe mâini și nu și pe creier, e ok”

„Viitorul ni-l facem noi. Dacă ne spălăm doar pe mâini și nu și pe creier, e ok”, a ținut să precizeze artistul.

Pe lângă spectacolele care îl entuziasmează foarte mult și îl storc de energie, fie că e vorba despre muzică, film sau teatru, Enache mai are o pasiune la care nu poate renunța.

ADVERTISEMENT

În puținul timp liber pe care îl are, cântărețul preferă să-l petreacă pe terenul de fotbal. De altfel, reportajul realizat de cei de la Antena Stars în care muzicianul a dezvăluit din ce face bani a fost făcut pe teren, în urma unui meci caritabil.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară din România. A abordat mai multe genuri muzicale de-a lungul carierei sale printre care pop și rock.

Artistul formează de mai mulți ani o pereche cu prezentatoarea și producătoarea de televiziune Iuliana Marciuc, cu care nu s-a căsătorit.

 

ADVERTISEMENT