Life

Adrian Enache, dezvăluiri neașteptate. Ce făcea artistul în timpul pandemiei:”Se luau telefoanele ca să nu se filmeze”

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Pandemia a fost pentru el o mare lovitură, însă acesta a știut cum să se descurce.
15.12.2022 | 07:46
Adrian Enache dezvaluiri neasteptate Ce facea artistul in timpul pandemieiSe luau telefoanele ca sa nu se filmeze
Ce făcea cântărețul Adrian Enache în timpul pandemiei. Dezvăluiri neștiute până acum. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Adrian Enache și-a deschis sufletul în fața Alexandrei Ungureanu. Artistul a vorbit despre cariera sa, iar printre altele, a adus la suprafață și câteva detalii neștiute până acum.

Adrian Enache, dezvăluiri neștiute până acum

Adrian Enache este un artist extrem de apreciat. Deși are 56 de ani, acesta continuă să fie extrem de activ, indiferent de greutățile prin care a trecut, atât pe scenă, cât și în viața personală.

ADVERTISEMENT

Ce nu avea să știe însă acesta este că mai mulți bărbați îl apreciază. El a dezvăluit că în ultima vreme a tot primit complimente din partea multor bărbați, cărora le plac femeile.

La rândul său, artistul spune că și el ar face un compliment unei persoane pe care o admiră, drept urmare, nu vede niciun fel de problemă în acest sens.

ADVERTISEMENT

După alte dezvăluiri, Adrian Enache a adus în discuție și perioada pandemiei de coronavirus care s-a întins pe doi ani de zile.

După cum știm foarte bine, o bună perioadă de timp nu am avut voie să ieșim din case, organizarea evenimentelor private, dar și a celor cu un număr mare de persoane era interzisă, iar asta i-a afectat pe toți marii artiști din România.

ADVERTISEMENT

Adrian Enache însă nu a putut să se oprească din cântat, iar asta a făcut și în timpul restricțiilor impuse de autorități, după cum povestește chiar el.

Mai mult de atât, artistul a învățat și o lecție importantă. Niciun român nu poate să stea fără să se distreze, drept urmare, chiar dacă era interzis, acesta a susținut foarte multe concerte în timpul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Adrian Enache, despre concertele din timpul pandemiei

Lucrurile erau făcute în mare secret, povestește artistul. Adrian Enache susține că avea concerte destul de des, iar oaspeților le erau luate telefoanele mobile, astfel încât aceștia să nu poată să filmeze ce se întâmplă acolo.

Au fost și momente în care prietenii s-au amuzat pe seama artistului, însă pentru Adrian Enache, perioada de atunci a fost una cât se poate de intensă.

“În pandemie am văzut că poți să îi iei românului orice, dar sete de distracție nu o să o iei niciodată. Eu, vă jur, am avut cele mai multe concerte în timpul pandemiei.(…) A trecut.. acum ce?!

Se luau telefoanele mobile ca să nu filmeze nimeni și am cântat luni, marți, miercuri joi, prietenii mei făceau glume pe seama mea.

Oamenii nu puteau să trăiască fără distracție. Când ți se spune să nu faci atunci e fructul oprit și tentația e și mai mare”, a dezvăluit Adrian Enache, la ThExclusive.

ADVERTISEMENT
Tags: