Fotbal intern

Adrian Iencsi a plecat de la Craiova, apoi l-a lăsat pe drumuri pe un coleg de breaslă

Adrian Iencsi a fost pentru o perioadă de trei săptămâni antrenor secund la CS Universitatea Craiova, dar a cerut să plece de sub comanda lui Devis Mangia deoarece vrea să urmeze cariera de...
01.07.2017 | 17:31
Adrian Iencsi a plecat de la Craiova apoi la lasat pe drumuri pe un coleg de breasla

Adrian Iencsi a fost pentru o perioadă de trei săptămâni antrenor secund la CS Universitatea Craiova, dar a cerut să plece de sub comanda lui Devis Mangia deoarece vrea să urmeze cariera de tehncian principal.

Fostul internaţional, Adrian Iencsi s-a lămurit repede care îi este statutul său la CS Universitatea Craiova şi a început să se plângă în stânga şi în dreapta că nu prea are viitor în staff-ul lui Devis Mangia.  Astfel că acesta a intrat în contact cu oficialii lui Dunărea Călăraşi, iar după ce a primti asigurări că va deveni antrenorul principal al aceste echipei a cerut rezilierea contractului cu echipa din Bănie.

Adrian Iencsi: “Prefer să fiu antrenor principal!”

După ce a plecat de la Craiova, Iencsi a oferit primele sale declaraţii: “Cred că s-au supărat pe mine, normal până la urmă, dar mai cred şi că m-au înţeles. Am decis să urmez drumul de antrenor principal, este singurul motiv care m-a împins să plec de la Craiova.

“Am avut parte de o experienţă scurtă, dar foarte intensă. Nu spun acum acest lucru ca să-i îmbunez pe cei de la Craiova, chiar cred că această echipă se va bate la campionat datorită jucătorilor valoroşi, a antrenorului extrem de pregătit şi a condiţiilor realmente extraordinare puse la dispoziţie de conducere. Am plecat doar pentru că prefer să fiu antrenor principal, nu secund. Şi a venit această ofertă insistentă a celor de la Dunărea Călăraşi.

A fost o hotărâre extrem de delicată să renunţ la condiţiile oferite, plus că oamenii de la Craiova s-au purtat corect cu mine. Dar, aşa cum am mai spus, sper că m-au înţeles”, a mai afirmat Iencsi.

Mihai Teja a rămas cu buza umflată!

Însă numirea lui Iencsi în funcţia de antrenor principal la Dunărea Călăraşi l-a surprins în totalitate pe un alt tehnician român care se afla în discuţii avansate cu oficialii acestei echipe. FANATIK.RO a aflat că Mihai Teja fusese sunat să oficialii formaţiei din Liga 2 şi invitat la discuţii, ba chiar urma să vadă de la faţa locului şi condiţiile de pregătire.