Sport

Adrian Iencsi a prefațat derby-ul Rapid – Universitatea Craiova: „Are șanse foarte mari de a câștiga campionatul!”. Exclusiv

Adrian Iencsi, fost antrenor și jucător la Rapid, a prefațat, în exclusivitate, pentru FANATIK, derby-ul Rapid - Universitatea Craiova.
27.08.2021 | 16:21
Adrian Iencsi a prefatat derbyul Rapid  Universitatea Craiova Are sanse foarte mari de a castiga campionatul Exclusiv
Adrian Iencsi a prefațat derby-ul Rapid - Universitatea Craiova: „Are șanse foarte mari de a câștiga campionatul!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Rapid – Universitatea Craiova se va juca sâmbătă, de ora 21:00.

Adrian Iencsi a prefațat derby-ul Rapid – Universitatea Craiova

Adrian Iencsi se așteaptă la un meci spectaculos între Rapid și Universitatea Craiova, pentru că ambele sunt echipe foarte bune.

În același timp, fostul antrenor din Giulești consideră că, în cazul în care se va califica în play-off, Rapid va avea șanse foarte mari să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că va fi un spectacol. Pentru că sunt două echipe de tradiție, cu suporteri pătimași și cu atât mai mult interesant va fi că Rapidul se află într-o formă foarte bună. Craiova se află într-o revenire, mai ales de când a fost instalat Reghecampf. Oricum, au o echipă foarte bună și cred că va fi un derby.

Rapid este singura echipă care nu a primit niciun gol, are cea mai bună apărare. Bineînțeles că, când vorbim despre cea mai bună apărare, asta nu înseamnă că doar fundașii centrali și portarul sunt buni, înseamnă că toată echipa respectă sarcinile date de antrenor.

ADVERTISEMENT

Este o echipă disciplinată pe toate compartimentele. Au și foarte mult entuziasm în tot ceea ce fac, dezvoltă un fotbal constructiv, un fotbal frumos.

Numele și tradiția te obligă, într-un fel (n.r. să speri la titlu). Dar obiectivul Rapidului este să rămână în prima ligă. E o readaptare la nivelul primei ligi, dar, după cum au început, te face să crezi că aspirațiile pot fi mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Eu am spus, de la începutul campionatului, că, dacă Rapid va prinde primele șase locuri, cu siguranță se va bate de la egal la egal cu toate cele cinci competitoare și cu șanse foarte mari de a câștiga campionatul. Pentru că întotdeauna Rapid a găsit resursele necesare pentru a se bate de la egal la egal cu adversarii puternici. Cred că deja au demonstrat când au jucat cu FCSB și cu toate celelalte echipe, pentru că toate echipele, până la urmă, sunt bune, de Liga 1. Eu zic că, dacă va fi acolo în primele șase, are șanse foarte mari de a câștiga campionatul”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Adrian Iencsi: „M-a surprins plăcut!”

Adrian Iencsi s-a declarat surprins de debutul foarte bun pe care antrenorul Mihai Iosif l-a avut în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am așteptat (n.r. ca Mihai Iosif să aibă un debut atât de bun în Liga 1) și, până la urmă, e ceva firesc, pentru că nu foarte multă lume se aștepta. Poate că el, într-un fel, se aștepta, pentru că am văzut că e destul de încrezător.

Nu știu dacă se aștepta chiar să aibă un parcurs aproape perfect. M-a surprins plăcut și chiar îmi doresc, pentru el, să aibă continuitate și să-și țină echipa la același nivel. Cred că el și-a câștigat vestiarul, echipa. Jucătorii sunt foarte receptiv la tot ceea ce le transmite, iar ăsta este un lucru foarte important”, a mai spus Adrian Iencsi.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT