Sport

Adrian Iencsi a vorbit pentru Fanatik despre Rapid – FC U Craiova: „Nu cred că s-a discutat despre demiterea lui Mihai Iosif!”

Adrian Iencsi, fost antrenor și jucător la Rapid, a prefațat, în exclusivitate, pentru FANATIK, partida pe care giuleștenii o vor disputa contra celor de la FC U Craiova.
01.11.2021 | 07:15
Adrian Iencsi a vorbit pentru Fanatik despre Rapid  FC U Craiova Nu cred ca sa discutat despre demiterea lui Mihai Iosif
Adrian Iencsi a vorbit pentru Fanatik despre Rapid - FC U Craiova: „Nu cred că s-a discutat despre demiterea lui Mihai Iosif!”
ADVERTISEMENT

Partida Rapid – FC U Craiova se va disputa astăzi, 1 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Liga 1. În prezent, Rapid se află pe locul 7 din Liga 1, cu 22 de puncte obținute după 13 meciuri jucate, iar FC U Craiova se poziționează pe locul 12, cu tot atâtea puncte.

Adrian Iencsi a vorbit pentru Fanatik despre Rapid – FC U Craiova

Fostul tehnician din Giulești se așteaptă la un meci interesant între Rapid și FC U Craiova, având în vedere că sunt două echipe orgolioase. Însă, o vede favorită pe Rapid la victorie în meciul de diseară

ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi susține că nu este un „capăt de țară” faptul că Rapid a fost eliminată, din Cupa României, de Poli Timișoara, scor 0-2, deoarece echipele nou-promovate pot avea oscilații de formă.

„Va fi un meci interesant, pentru că sunt două echipe care au promovat în acest sezon, care au orgolii. Pentru Rapid, e o readaptare la nivelul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Au pornit foarte bine, după aceea și-au revenit în meciul cu CFR. Au învins campioana fără drept de apel. Mai apar și oscilații de formă. Nu e un capăt de țară (n.r. că a pierdut cu Poli Timișoara).

Rapid întotdeauna a avut capacitatea aceasta să creeze surprize plăcute. Normal că nu e ușor după atâția ani în care nu au fost în Liga 1, mai sunt și rezultate neașteptate, dar eu zic că băieții se prezintă foarte bine.

ADVERTISEMENT

Favorită o văd pe Rapid diseară, pentru că are în componență jucători importanți. La FC U au mai rămas câțiva dintre jucătorii care au promovat, dar, în rest, marea majoritate sunt jucători străini”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Adrian Iencsi: „Nu cred că s-a discutat despre demiterea lui Mihai Iosif!”

Totodată, Adrian Iencsi și-a exprimat susținerea pentru antrenorul Mihai Iosif, despre care spune că a realizat lucruri extraordinare la Rapid. Acesta nu crede că s-a pus problema ca Iosif să fie demis, după rezultatele mai puțin bune, din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Eu voi susține întotdeauna continuitatea pentru antrenori la echipa lor de club, indiferent că este vorba despre Mihai Iosif sau despre alți antrenori.

Lucrez și eu în domeniul acesta… un antrenor are nevoie de continuitate. Mihai Iosif a realizat niște lucruri extraordinare la Rapid. A reușit să promoveze, eu zic că se comportă foarte bine și în Liga 1.

Din ce simt eu ca om de fotbal, nici nu cred că s-a discutat despre demiterea lui Mihai Iosif, pentru că Rapid se prezintă bine. E aproape de primele șase locuri”, a mai spus Adrian Iencsi.

Mihai Iosif a fost promovat pe postul de antrenor principal al Rapidului în luna martie a acestui an, după plecarea lui Nicolae Grigore, actualul tehnician de la Metaloglobus.

Rapid, egal cu Dinamo și înfrângere cu Poli Timișoara

Formația bucureșteană a înregistrat rezultate neașteptate în ultimele două meciuri oficiale. Mai exact, Rapid a fost eliminată, din optimile Cupei României, de Poli Timișoara, 0-2, iar în campionat a remizat cu Dinamo, 1-1.

Înfrângerea suferită în Cupă i-a exasperat pe fanii alb-vișiniilor, care au avut reacții virulente în mediul online. Unii dintre aceștia au insinuat chiar faptul că Rapid ar fi trucat meciul cu Poli Timișoara.

  • 7 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri a înregistrat Rapid, în cele 15 partide oficiale disputate în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: