Fotbal intern

Adrian Ilie se implică în viața echipei la care a debutat: ”O să ajut cu ce pot”

26.02.2021 | 14:57
Adrian Ilie se implica in viata echipei la care a debutat O sa ajut cu ce pot
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a revenit pe stadionul echipei la care s-a lansat, Minerul Motru, și este decis să se implice în viața echipe la care a debutat, în special în activitățile juniorilor clubului.

Minerul Motru a fost primul club din cariera „Cobrei”, fotbalistul fiind ulterior transferat la Electroputere Craiova, iar apoi la Steaua București, acolo unde s-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, la Motru, secția de seniori a clubului de fotbal este dezactivată, în funcțiune fiind doar grupele de juniori U15, U13 și U11, însă, actualul primar speră ca situația să se schimbe.

Adrian Ilie se implică în viața echipei la care a debutat: ”O să ajut cu ce pot”

Fostul mare atacant a rememorat un meci important jucat în tricoul celor de la Minerul Motru disputat în Cupa României, chiar împotriva echipei la care avea să ajungă, Electroputere Craiova: “Aici am jucat un meci în 1991, în Cupa României, între Minerul Motru la care eram jucător și Electroputere. O să ajut cu ce pot juniorii de aici”, a declarat fostul atacant.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie nu a uitat de unde a plecat și o să vină în sprijinul secțiilor de juniori: “A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoțit de Călin Augustin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe și a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite și echipament sportiv și va susține cu tot ce va putea viitorii fotbaliști de la Motru.

Adrian Ilie este din zona noastră, mai exact de la Boca, o localitate aflată la 10 kilometri de Motru. A venit să-și viziteze părinții și, așa cum mi-a promis, a trecut să vadă și baza sportivă de la Motru. La Minerul Motru a jucat și el, și tatăl lui, și chiar și-a amintit de un meci pe care l-a jucat aici la Motru în urmă cu zeci de ani, a declarat primarul din Motru, Cosmin Morega, conform pandurul.ro.

ADVERTISEMENT

Primarul din Motru dorește să reînvie echipa de seniori de la Minerul

“Eu am depus un proiect îndrăzneț la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea în totalitate a Complexului Sportiv din Motru. Este vorba de un proiect de peste 3.000.000 de euro.

Mai mult decât atât, vreau ca până la sfârșitul anului să avem o echipă de seniori în Liga 4. Am avut echipă, dar a desființat-o domnul Jianul în 2016, atunci când a venit la primărie”, a mai adăugat Cosmin Morega.

ADVERTISEMENT

Secția de seniori a clubului s-a desființat în 2016, după ce echipa a picat în Liga a 3-a la finalul unui sezon, 2013-2014, petrecut în Liga 2. În prezent, la club mai sunt active doar cele trei secții de fotbal juniori, precum și secția de lupte și box.

ADVERTISEMENT
Tags: