News

Adrian Lipan, tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină, a murit la spital

22.08.2019 | 10:39
Adrian Lipan tanarul din Medgidia care sia dat foc in masina a murit la spital

Adrian Lipan, tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină, a murit la spital. Acesta avea numai 25 de ani și a postat cu doar câteva clipe înainte de tragedie, pe o rețea de socializare, un clip video în care își explica gestul și îl acuza în termeni duri pe tatăl lui. Astfel, sătul de jignirile părintelui, Adrian a ales moartea și s-a incendiat în autoturismul său, sub un pod, lângă Murfatlar. În ultimul său mesaj, tânărul părea afectat din cale afară de multiplele certuri pe care le avea cu tatăl său.

Adrian Lipan, tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină, a murit la spital

”Îmi pare rău, știu că sunt un laș pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel în care nu credeam că o să ajung., De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături. Este un alcoolic incredibil.

Toată ziua bea și nu face altceva. De când est plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot, numai să bea, să injure, să-și bată joc de mine. Nu mai pot. Am vrut să scap de el, să plec pe mare, dar n-am reușit, nu e de bine. Acum, când să reușesc să intru în armată, deja, mi-a adus moralul… m-a distrus mental, nu știu ce să mai fac. Nu-mi găsesc vorbele să-mi iau La revedere față de voi. Îmi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, dar nu mai pot să rezist. Îmi pare rău”, spunea Adrian, cu lacrimi în ochi.

Adrian Lipan, tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină, a murit la spital. Adrian Lipan
Mașina tânărului a devenit o adevărată torță. Sursa foto – facebook

Mesaj înfiorător al tatălui

La doar câteva clipe distanță mașina cu el înăuntru avea să devină o torță. Potrivit prietenilor, Adrian Lipan avea aspirații mari: voia să plece pe mare, dar își dorea și o carieră militară. Un conducător auto, vizibil deranjat de fumul de pe autostradă a descoperit tragedia. El a alertat autoritățile despre cele întâmplate. Tânărul a fost transportat la spital în stare critică, cu arsuri de gradul 3 pe 90% din suprafața corpului.

Din păcate, Adrian Lipan și-a dat ultima suflare pe patul de spital la doar câteva ore distanță de la gestul său. Înainte de moartea fiului, tatăl său a postat și el un mesaj cutremurător pe Facebook. “Cu acordul și permisiunea voastră acest nenorocit de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinți”. Postarea lui nu a fost primită prea bine și a generat chiar un val de critici. “Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul. Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris sora bărbatului.