Fotbal intern

Adrian Marțian, fostul patron de la UTA și dușmanul lui Adi Mutu, are singurul apartament cu piscină din Cluj. VIDEO

15.05.2020 | 18:15
Adrian Martian fostul patron de la UTA si dusmanul lui Adi Mutu are singurul apartament cu piscina din Cluj VIDEO
Adrian Marțian, fostul patron de la UTA, are singurul apartament cu piscină din Cluj. VIDEO. Sursă foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Marțian, fostul finanțator de la UTA, care a încercat să cumpere Dinamo, a intrat în atența tuturor, după ce și-a construit singurul apartament cu piscină din Cluj.

Adrian Marțian are singurul apartament cu piscină din Cluj

Adrian Marțian, fostul patron de la UTA, se poate lăuda cu singurul apartament cu piscină din Cluj, de care este foarte mândru și despre care spune că a fost un vis de-al său.

ADVERTISEMENT

„Aici este raiul pe Pământ. Secolul 21! Aici avem un șemineu, o zonă de plajă, frigidere pentru băuturi. Aici este sauna, duș rece pentru momentul în care ieși. Avem și o piscinică… lumini și cascadă. De când sunt copil mă gândesc la chestia asta”, a spus omul de afaceri.

A susținut că Adrian Mutu a vrut să-l asasineze

Adrian Marțian a fost legat de fotbalul românesc și a avut o prietenie cu Adi Mutu, fostul internațional român, pe care îl aștepta să investească la UTA.

ADVERTISEMENT

Din păcate, prietenia lor s-a transformat într-o ceartă, iar Adrian Marțian susținea că fostul star al naționalei încerca să-l asasineze: Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze”.

„Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus: «Gata, de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras”, a spus Adrian Marțian.

ADVERTISEMENT

„Dacă Marțian vrea ceva de la mine, să vină cu o foaie de hârtie și o să-i dau un autograf”, a fost replica lui Adrian Mutu la acuzațiile fostului patron de la UTA.

La un moment dat, Adrian Marțian a intenționat să cumpere Dinamo, însă negocierile dintre el și Ionuț Negoiță au căzut, pentru că patronul „câinilor” nu i-ar fi pus la dispoziție toate documentele clubului.

ADVERTISEMENT