Fotbal intern

Adrian Marțian, negocieri cu Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo: ”Pot să plătesc banii și astăzi, dar nu știu care sunt datoriile”

14.11.2019 | 14:27
Adrian Martian negocieri cu Ionut Negoita pentru preluarea lui Dinamo Pot sa platesc banii si astazi dar nu stiu care sunt datoriile
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Adrian Marțian, fostul patron al echipei UTA Arad, negociază cu Ionuț Negoiță pentru preluarea pachetului de acțiuni la clubul Dinamo București. Actualul patron al ”câinilor” a anunțat în urmă cu mai bine de două săptămâni că vinde pachetul majoritar pentru 1 leu și o garanție de 500.000 de euro.

Adrian Marțian, negocieri cu Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo: ”Am capacitatea să susțin singur cheltuielile clubului”

”Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care mă interesează. Am capacitatea să susțin singur cheltuielile clubului, aș vrea să dezvolt acest brand, care, cu bunele și relele lui, înseamnă un nume important în istoria fotbalului românesc. Tratativele merg deocamdată într-o direcție bună, dar mă interesează în primul rând să am o situație clară a clubului, să știu exact ce am în spate”, a declarat Adrian Marțian despre negocierile cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Eu pot să plătesc banii și astăzi, dar nu știu care sunt datoriile. Nu vreau să mă trezesc că am de plătit nu știu cât. Sunt banii mei. Am niște prieteni francezi cu care vreau să fac o afacere cu cazinouri și hoteluri, dar nu ei sunt în spatele meu. Dacă vor veni și prietenii mei francezi, unul dintre ei a finanțat campania lui Sarkozy, aș fi o forță cu Dinamo”, a mai spus fostul patron de la UTA Arad, conform gsp.ro.

”Sunt prea puternic pentru lumea asta”

”Sunt gata să iau Dinamo la un preț corect, nu pe un leu. Am resimțit anumite presiuni dinspre club, nu direct de la domnul Negoiță, că moare Dinamo dacă nu se bagă bani în maximum două săptămâni, dar asta nu înseamnă că mă arunc cu capul înainte fără să am o evaluare limpede a societății. Pe mine clubul mă ajută pentru a face reclamă cu afacerea mea cu degresanți. În loc să dau banii la TV, am o expunere în acest fel. Asta nu înseamnă că vreau să îmi bat joc de Dinamo”, a afirmat Marțian.

ADVERTISEMENT

Adrian Marțian nu este speriat de preiunea pe care o pun fanii dinamovoști: ”Nici la UTA nu au fost suporterii foarte drăguți cu mine. Dacă lucrurile vor funcționa corect și normal, nu văd de ce ar fi revoltați. Nu e normal ce s-a întâmplat cu Neagoe, care a ajuns să se opereze din cauza stresului provocat de fani. Eu sunt însă prea puternic pentru lumea asta”.

Primul care și-a anunțat intenția de a cumpăra clubul Dinamo a fost omul de afaceri Viorel Cataramă, dar Ionuț Negoiță a spus că interesul acestuia a fost doar pentru campania electorală. Și Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD), susținută de fostele glorii Cornel Dinu și Ionuț Lupescu, încearcă să facă rost de banii necesari pentru achiziționarea grupării.

ADVERTISEMENT