Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mazilu, jucătorul cu care Hagi dă lovitura: „E ca Tavi Popescu la 17 ani!”. Când se poate transfera în străinătate. Video Exclusiv

Adrian Mazilu este noua perlă din SuperLiga. Giovanni Becali a dezvăluit când ar putea pleca în străinătate super-puștiul lui Gică Hagi.
14.03.2023 | 13:37
Adrian Mazilu jucatorul cu care Hagi da lovitura E ca Tavi Popescu la 17 ani Cand se poate transfera in strainatate Video Exclusiv
Adrian Mazilu, jucătorul cu care Hagi dă lovitura: „E ca Tavi Popescu la 17 ani!”. Când se poate transfera în străinătate. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Reputatul agent FIFA a vorbit despre potențialele transferuri tari din SuperLiga și s-a oprit asupra noului star al Farului Constanța, Adrian Mazilu.

Giovanni Becali, despre un posibil transfer al lui Adrian Mazilu în străinătate. Când poate pleca noua senzație a Farului

Adrian Mazilu (17 ani) este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din SuperLiga în acest moment. Toți ochii sunt ațintiți asupra extremei dreapta de la Farul, inclusiv echipele importante din Europa. Giovanni Becali a vorbit despre șansele ca puștiul lui Hagi să plece cât de curând în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Eu ofertele le anunț când sunt aproape 100%, adică 99,99%. Nu pot să le anunț acum. Sunt într-adevăr tentative ale colaboratorilor de la firma noastră care aduc echipe importante, scouteri importanți, directori sportivi să vadă niște jucător. La Cluj nu avem din păcate decât doi tinerei, Petrila și Krasniqi, kosovarul, jucător bun. Dar atât.

Jucători importanți avem însă la Farul și la FCSB, jucători de perspectivă. Nu vorbesc de Octavian Popescu și de Olaru care sunt jucători cunoscuți de multe echipe, dar în ultimul timp au ieșit la rampă puștii de la Hagi. Știam de Grameni, de Pitu, dar răsar ca florile primăvara, acest Mazilu, care e convocat la U19, acest Borza, de care știam de mai mult timp. Grameni e deja consacrat.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care vor participa în Franța la finalul lunii cu naționala U19, unde suntem în grupă chiar cu Franța, Norvegia și Irlanda. Ei fiind 2005 născuți, participă la U19, probabil vor fi și oameni de la firma mea”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„E ca Tavi Popescu”

Becali l-a comparat pe Mazilu cu starul FCSB-ului, Octavian Popescu, care, la fel ca fotbalistul Farului, a explodat tot la vârsta de 17 ani. În acest sezon de SuperLiga și în Cupa României, Adrian Mazilu a reușit cinci goluri în 12 partide.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare cum mi se părea Tavi Popescu. Aceași caracteristică. Doar că Tavi a stagnat puțin. A făcut 20 de ani, e diferență de trei ani. Și când e unul de 17 ani toți ochii sunt asupra lui. Dar să nu uităm că și Popescu are 20 și e în atenția multor cluburi.

Dacă ar fi peste un an doi, sigur. Dacă Gică se grăbește și copilul se grăbește și se găsește o soluție o să ia niște procente Gică peste 1-2 ani. Gică e abil în chestiile astea de transfer. Lasă 10-15% pentru un viitor contract, asta pentru că are încredere în jucători și în acest jucător e bine să ai procente și să meargă la o altă rampă de lansare.

ADVERTISEMENT

S-ar putea orice. Ai mei la firmă lucrează. Am mai telefonat și eu la oameni mai importanți care pot lua o decizie, dar sunt jucători pe buzele multor cluburi”, a conchis Giovanni Becali.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: