Fotbal intern

Adrian Mihalcea își ceartă jucătorii după Dinamo – FCSB 0-3: ”E vorba de atitudinea lor, e vorba de fotbal, de plăcere”

25.06.2020 | 23:06
Adrian Mihalcea isi cearta jucatorii dupa Dinamo  FCSB 03 E vorba de atitudinea lor e vorba de fotbal de placere
Antrenorul Adrian Mihalcea și-a certat jucătorii după meciul Dinamo - FCSB 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Mihalcea și-a certat jucătorii după meciul Dinamo – FCSB 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

”Nu trebuie să ne ascundem de cuvinte, e o umilinţă, ne-a bătut o echipă care a terminat meciul cu 3-4 copii în teren de 16-17 ani”, a declarat tehnicianul la finalul jocului.

ADVERTISEMENT

”Pot spune că ne-am făcut de râs, pentru că şi eu sunt împreună cu jucătorii, e normal să gândesc aşa. E o perioadă grea, vom vedea cum vom reuşi să trecem peste acest meci”, a spus Mihalcea.

Jucătorii, certați de Adrian Mihalcea după Dinamo – FCSB 0-3

”Este un moment foarte greu al echipei, toate aceste probleme nu se mai termină. Când am semnat, ştiam că e o situaţie grea, dar acum a devenit şi mai grea”, a continuat antrenorul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Apoi, Adrian Mihalcea a devenit și mai virulent și a continuat să-și certe jucătorii pentru dezastrul din meciul Dinamo – FCSB 0-3, care îi lasă practic pe ”câini” fără șanse la a mai câștiga un trofeu în acest sezon.

”Mă gândeam că vom începe meciurile imediat, dar am stat două luni acasă, încă sunt probleme şi noi nu reuşim să ieşim din această perioadă proastă. N-aş vrea să vorbesc de lipsă de valoare, dar nici jucătorii nu vreau să spună că este de vină perioada în care noi am stat acasă”, a afirmat antrenorul.

ADVERTISEMENT

”E vorba de atitudinea lor, e vorba de fotbal, de plăcere. Dacă nu reuşeşti să joci de plăcere, dacă nu-ţi dai seama că eşti la Dinamo, trăieşti astfel de umilinţe. Dacă sunt jucători de valoare, jucători cu caracter, pot trece peste asemenea meciuri. Dacă sunt jucători care nu au mai trecut prin asemenea momente, e destul de greu, e apăsător”, a încheiat Mihalcea.

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Adrian Popa 33, Darius Olaru 75 și Cristian Dumitru 83. În timp ce oferea interviul de la finalul meciului, Ricardo  Grigore a izbucnit în lacrimi, el fiind un jucător crescut în Ștefan cel Mare. Căpitanul a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Ionuț Negoiță i-a acuzat pe jucătorii Ricardo Grigore și Mihai Popescu, care au greșit în derby-ul cu FCSB, că au fost capii grevei care au dus la amânarea amicalului lui Dinamo cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT