Sport

Jucătorii lui Dinamo, atacați din toate părțile: „Lucrurile au degenerat! E inadmisibil să refuzi să joci!”

Dinamo nu trece printr-o perioadă bună, iar fostul atacant Adrian Mihalcea consideră că lucrurile au degenerat din momentul în care jucătorii nu vor să joace la capacitatea maximă.
07.12.2021 | 13:25
Jucatorii lui Dinamo atacati din toate partile Lucrurile au degenerat E inadmisibil sa refuzi sa joci
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al echipei Dinamo, Adrian Mihalcea, în prezent antrenor al divizionarei secunde Unirea Slobozia, este revoltat de ceea ce se întâmplă în aceste zile la clubul lui de suflet.

Adrian Mihalcea, dur cu jucătorii lui Dinamo: „Trebuie să se prezinte la pregătiri și să se lase antrenați”

Fost antrenor la Dinamo pentru o scurtă perioadă, în play-out-ul sezonului trecut, Adrian Mihalcea nu are milă de jucătorii „alb-roșii” după ce au ieșit la iveală informații că aceștia îl lucrează pe Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Mi se pare incredibil să se întâmple așa ceva într-un fotbal modern. Nu mai sunt foarte multe de spus. Jucătorul trebuie să se prezinte la pregătiri și să se lase antrenat. Dacă s-a ajuns ca un jucător să-i dorească plecarea, lucrurile sunt degenerate total.

Nu mi se pare normal dacă se întâmplă așa ceva. Cum să refuze să joace la capacitate maximă dacă antrenorul actual rămâne în funcție? Și vorbim despre unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Situația e dezastruoasă…dar cine să vină în locul dânsului? Alt antrenor care să depindă de votul de încredere al jucătorilor? S-ar crea un precedent”, a declarat Adi Mihalcea la emisiunea „Ora exactă în sport” de la Pro X.

Adrian Mihalcea e dezamăgit de jocul lui Dinamo: „Criza se adâncește”

Din afară, lucrurile nu par OK. Criza se adâncește de la săptămână la săptămână, trec etapele și ei tot nu-și revin. Meciul cu Academica Clinceni ar fi trebuit să fie un punct de plecare, dar jocul nu a arătat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Dar să nu uităm că această criză de acolo durează de patru ani de zile. Dinamo e obligată să câștige puncte. Câte un punct, câte trei, pentru a fi cât mai aproape de plutonul din față”, a mai spus Mihalcea.

Răzvan Zăvăleanu susține că nu s-a discutat despre înlocuirea lui Mircea Rednic la Dinamo

În plin război între Mircea Rednic și unii dintre jucători, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a făcut un anunț important. „Nu s-a discutat despre înlocuirea lui Mircea Rednic si nu cred ca mai este cazul de schimbări”, a punctat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și conducerea DDB este gata să îi fie alături antrenorului în toate deciziile pe care acesta le va lua în iarnă. Câțiva fani au vrut să participe la ședința de pregătire care trebuia să aibă loc luni, dar pe care Mircea Rednic a anulat-o din cauza condițiilor meteo.

Totuși, fanii au reușit să discute totuși cu unii dintre jucători. „S-au dus niște suporteri, au găsit doar câțiva oameni acolo, care erau pentru recuperare. Au intrat într-o ședință, care a început la ora 11:00 și să vedem la ce jucători se renunță”, a declarat Alex Conovaru, membru în conducerea DDB, la Digi Sport Matinal.

De la Steliano Filip pleacă problemele din vestiarul lui Dinamo

Se pare că „revolta” jucătorilor împotriva lui Mircea Rednic ar fi plecat de la fundașul Steliano Filip, iar FANATIK v-a prezintat, în exclusivitate, detalii neștiute despre influența pe care jucătorul o are în vestiarul „câinilor”.

Steliano Filip este un jucător cu ștate vechi la Dinamo. Acesta a evoluat timp de șase ani pentru „câini”, în perioada 2012-2018. Iar, în luna ianuarie a acestui an, a revenit la echipa sa de suflet.

FANATIK a aflat că Filip este cel care i-a propus la echipă pe Gabi Torje, Cosmin Matei și Constantin Nica. Primii doi au fost aduși în această toamnă. Iar Nica a fost semnat, în vară. Niciunul, însă, nu a reușit să-și pună amprenta în jocul formației din „Ștefan cel Mare”.

Influența lui Steliano Filip le-a dăunat inclusiv antrenorilor Dusan Uhrin, respectiv Dario Bonetti. Potrivit informațiilor FANATIK, fundașul, susținut de prietenul Constantin Nica, a influențat plecarea lui Dusan Uhrin de la echipă, din această vară.

ADVERTISEMENT