Fotbal intern

Adrian Mihalcea răsuflă ușurat după Clinceni – Dinamo 1-3: ”Nu mă interesează că a fost o victorie norocoasă”

05.07.2020 | 19:33
Adrian Mihalcea rasufla usurat dupa Clinceni  Dinamo 13 Nu ma intereseaza ca a fost o victorie norocoasa
ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Mihalcea răsuflă ușurat după victoria din meciul Acaddemica Clinceni – Dinamo București 1-3, din etapa a opta a play-out-ului din casa pariurilor Liga 1.

”Am spus că este un meci dificil, aveam nevoie de această victorie pentru a reuși declicul. Avem jucători valoroși, dar suntem puțin abătuți”, a spus Mihalcea după victoria de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

”Am reușit prima victorie în play-out, după o serie periculoasă. Am stat în izolare ca proștii, așa cum nu au făcut alte echipe, și de aceea am suferit în primele meciuri”, a afirmat el.

Adrian Mihalcea nu e interesat de clasament după Clinceni – Dinamo 1-3

”Nu mă interesează că a fost o victorie norocoasă, dar nu am realizat nimic deocamdată. Sunt puțin supărat pentru că adversarul a avut multe ocazii, dar e vorba și de oboseală”, a declarat Adrian Mihalcea după Academica Clinceni – Dinamo 1-3.

ADVERTISEMENT

”Urmează meciul din Cupă, ne vom pregăti, dar ne gândim mai mult la campionat. Am pierdut categoric în tur, iar obiectivul este clar campionatul. Dacă vom avea noroc să ne calificăm va fi foarte bine, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare”, a continuat Mihalcea.

Tehnicianul dinamovist a explicat de ce la schimbat pe tânărul Valentin Borcea încă din primul minut: ”Îmi pare rău pentru Borcea, dar i-am explicat că va avea timp să joace mai mult în meciurile următoare. Nu riscăm nimic cu acești copii, le știm valoarea. Este o situație neplăcută pentru Borcea, dar am ales tactic. Fac orice pentru a avea rezultate. Vom vedea în meciurile următoare dacă va juca mai mult”.

ADVERTISEMENT

”Meciul cu Poli Iași e foarte important pentru noi și îl vom trata la victorie. Avem nevoie să legăm victoriile. Nu mă uit la clasament, nici nu știu pe ce loc suntem. Dacă legăm trei victorii poate mă uit la clasament. Noi avem mai puțin meciuri jucate și atunci clasamentul nu este real”, a încheiat Mihalcea.

Dinamo a învins Academica Clinceni, scor 3-1, în etapa a opta și a obținut prima victorie din play-out. Odată cu acest succes, ”câinii” au părăsit ultimul loc al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Portarul Cătălin Straton poate fi numit îngerul păzitor al lui Dinamo, după ce a reușit o prestație magnifică în partida cu Academica Clinceni, în care a apărat două lovituri de pedeapsă.

ADVERTISEMENT