Fotbal intern

Adrian Mihalcea, reacţie halucinantă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc: “Nu este o situaţie dezastruoasă”

28.06.2020 | 19:37
Adrian Mihalcea reactie halucinanta dupa ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc Nu este o situatie dezastruoasa
ADVERTISEMENT

Dinamo trăiește periculos și rămâne pe ultimul loc din play-out, după înfrângerea cu FC Voluntari, 0-1.

Touși, Adrian Mihalcea nu consideră că situația este dezastruoasă, ci grea și a ținut să-și felicite jucătorii pentru meciul făcut, chiar dacă aceștia termină etapa pe ultimul loc din clasament.

ADVERTISEMENT

„Câinii” continuă să spere, iar unii dintre jucători sunt conștienți că este nevoie de o schimbare majoră la echipă pentru a reuși să se salveze de la retrogradare, alții au fost satisfăcuți de evoluția din duelul cu ilfovenii.

Reacția halucinantă a lui Adrian Mihalcea după înfrângerea cu Voluntari

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a mărturisit este satisfăcut de jocul elevilor săi din meciul cu FC Voluntari, în ciuda înfrângerii: Am jucat bine, e o diferență față de meciurile anterioare, dar a venit și eliminarea.

ADVERTISEMENT

E păcat că Filip a luat al doilea galben, am vorbit și cu el la pauză, dar nu a reușit să se abțină, din păcate, asta este. Nu e o situație dezastruoasă, ci una grea, evident că ne dorim mai mult, dar am arătat atitudine azi și sunt mulțumit”.

„I-am felicitat pe jucători!”

Adrian Mihalcea a continuat și a mai spus că i-a felicitat pe jucători în vestiar după partida cu FC Voluntari:„Astăzi i-am felicitat pe jucători pentru că au jucat bine, au muncit pentru a nu pierde.

ADVERTISEMENT

Iau ce-i bun, adică atitudinea de la acest meci. Nu e o situație bună și trebuie să începem să facem puncte din nou.

Nu sunt acte de indisciplină la echipe, pentru că s-ar fi aflat și aș fi luat măsuri. Cei care vorbesc acum… mai bine ar fi vorbit atunci.

ADVERTISEMENT

E un an greu, știam de aceste probleme, noi avem nevoie de un declic, iar lucrurile vor intra într-un făgaș normal”, a mai spus Adrian Mihalcea după înfrângerea cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT