Fotbal intern

Adrian Mihalcea reacționează după criticile venite de la PCH: ”Numele meu este implicat fără voia mea”

10.03.2020 | 12:54
Adrian Mihalcea reactioneaza dupa criticile venite de la PCH Numele meu este implicat fara voia mea
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al naționalei României, Adrian Mihalcea, a reacționat după criticile primite de la suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

Adrian Mihalcea reacționează după criticile venite de la PCH: ”Știți foarte bine că aș fi în secunda doi la Dinamo”

”În momentul de față situația este clară, la fel ca ieri. Nu am fost contactat. Primesc multe telefoane, dar în acest moment asta e situația. Nu aș dori să vorbesc despre asta pentru că nu ar fi fair-play”, a declarat fostul atacant la emisiunea Pro Sport Live.

ADVERTISEMENT

”Știți foarte bine că aș fi în secunda doi la Dinamo dacă stau să gândesc cu sufletul, dar sunt alte probleme de rezolvat. Am văzut și eu ce scriau cei de la PCH. Ei sunt puțin revoltați și mesajul este către conducere”, a fost reacția lui Adrian Mihalcea la criticile celor din PCH.

”Suporterii au tot dreptul să spună ceea ce vor”

”Numele meu este implicat fără voia mea. Eu aș negocia cu cineva din club dacă ar fi să negociez, iar Prunea și Bălănescu fac parte din club. Eu vreau să repet… nu am negociat cu nimeni, iar acest mesaj mă surprinde”, a continuat Mihalcea.

ADVERTISEMENT

”Suporterii au tot dreptul să spună ceea ce vor, dar important e că ei mă consideră un câine și își aduc aminte de performanțele mele. Pentru mine Dinamo reprezintă echipa care m-a propulsat în fotbalul mare”, a explicat fostul secund de la naționala României.

”Am vorbit cu fanii lui Dinamo, am primit și multe mesaje”

”Nu am cum să uit acest lucru. Am vorbit cu fanii lui Dinamo, am primit și multe mesaje. Unii sunt de acord cu o eventuală numire, iar alții sunt împotriva”, a încheiat Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat în urma ultimelor evenimente care s-au petrecut la clubul din „Ștefan cel Mare” și au fost vehemenți la adresa conducerii, lăsându-i și un mesaj lui Adrian Mihalcea, pe care îl respectă, dar despre care spun că s-a asociat cu cine nu trebuie.

Uhrin, mesaj emoționant pentru suporteri

Dusan Uhrin  a semnat rezilierea contractului cu Dinamo, iar, conform informaţiilor FANATIK, Mihalcea este aşteptat să semneze până marţi seară cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. “Câinii” urmează să joace peste o săptămână, pe 16 martie, cu Chindia Târgovişte în etapa a 3-a din play-out.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin nu a reușit să o ducă pe Dinamo în play-off. Mai mult, echipa se află la un pas de retrogradare, lucru care i-a fost fatal. Între tehnician și suporteri mereu a existat o relație specială, fanii fiind singurii care l-au ținut pe ceh până în acest moment la echipă. El le-a transmis un mesaj emoționant la despărțire.

ADVERTISEMENT