ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo! Anunțul lui Ioan Andone: „Am fost întrebat dacă poate face treabă un antrenor spaniol”. Reacția actualului tehnician al „câinilor”

Autor: Andrei Șchiopu | 25.04.2020 | 18:15
Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo! Anunțul lui Ioan Andone: „Am fost întrebat dacă poate face treabă un antrenor spaniol”. Reacția actualului tehnician al „câinilor”
Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo! Anunțul lui Ioan Andone: „Am fost întrebat dacă poate face treabă un antrenor spaniol”. Sursă foto: gsp.ro

Ioan Andone a dezvăluit planurile investitorilor spanioli în privința lui Dinamo și a anunțat că luni, 27 aprilie, se vor semna actele. Totodată, „fălcosul” a anunțat că este posibil ca Adrian Mihalcea să fie înlocuit de un tehnician spaniol.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 ianuarie, ora 18:15/ Adrian Mihalcea recunoaște că a primit asigurări din partea lui Bogdan Bălănescu în privința viitorului său pe banca tehnică a lui Dinamo, pus în pericol în cazul unor noi investitori.

Am vorbit cu Bogdan Bălănescu, am primit garanția că nu se pune problema să fiu dat afară. Și, în plus, există mai multe clauze în contract”, a declarat Adrian Mihalcea la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo

Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară de la Dinamo, chiar înainte de a debuta pe banca „alb-roșilor”, după anunțul lui Ioan Andone„Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1.

Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon. Obiectivul va fi o clasare în primele 3-4 echipe în primul an. Nu se discută despre altceva”.

ADVERTISEMENT

„Luni se semnează actele!”

Ioan Andone a continuat și a mai spus că luni, 27 aprilie, se vor semna actele de vânzare a lui Dinamo: „Lucrurile nu sunt simple deloc. Luni se semnează actele, din ce mi-au spus mie la prânz.

De la mine, spaniolii au aflat că Dinamo se vinde pe un leu și că trebuie plătite datoriile. Pe 15 februarie am fost undeva și erau niște oameni care voiau să cumpere Elche, care e de vânzare pe 1 euro, iar datoriile sunt de 19 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Eu le-am dat detalii, iar ei m-au căutat acum trei săptămâni. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo și au primit toate actele. Sunt negocieri”.

„Am vorbit azi la telefon cu spaniolii și mi s-a spus că totul decurge bine. Nu știu mai multe. Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele! Așa am înțeles de ce mi-au spus azi la prânz. Sunt două punctele, iar al treilea se rezolvă rapid. Trebuie închise datoriile și plecat de la zero”, a mai spus Ioan Andone.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!