Fotbal intern

Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo! Anunțul lui Ioan Andone: „Am fost întrebat dacă poate face treabă un antrenor spaniol”. Reacția actualului tehnician al „câinilor”

25.04.2020 | 18:15
Adrian Mihalcea risca sa fie dat afara inainte de a debuta la Dinamo Anuntul lui Ioan Andone Am fost intrebat daca poate face treaba un antrenor spaniol Reactia actualului tehnician al cainilor
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a dezvăluit planurile investitorilor spanioli în privința lui Dinamo și a anunțat că luni, 27 aprilie, se vor semna actele. Totodată, „fălcosul” a anunțat că este posibil ca Adrian Mihalcea să fie înlocuit de un tehnician spaniol.


UPDATE, 25 ianuarie, ora 18:15/ Adrian Mihalcea recunoaște că a primit asigurări din partea lui Bogdan Bălănescu în privința viitorului său pe banca tehnică a lui Dinamo, pus în pericol în cazul unor noi investitori.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Bogdan Bălănescu, am primit garanția că nu se pune problema să fiu dat afară. Și, în plus, există mai multe clauze în contract”, a declarat Adrian Mihalcea la TV Digisport.


Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară înainte de a debuta la Dinamo

Adrian Mihalcea riscă să fie dat afară de la Dinamo, chiar înainte de a debuta pe banca „alb-roșilor”, după anunțul lui Ioan Andone„Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon. Obiectivul va fi o clasare în primele 3-4 echipe în primul an. Nu se discută despre altceva”.

„Luni se semnează actele!”

Ioan Andone a continuat și a mai spus că luni, 27 aprilie, se vor semna actele de vânzare a lui Dinamo: „Lucrurile nu sunt simple deloc. Luni se semnează actele, din ce mi-au spus mie la prânz.

ADVERTISEMENT

De la mine, spaniolii au aflat că Dinamo se vinde pe un leu și că trebuie plătite datoriile. Pe 15 februarie am fost undeva și erau niște oameni care voiau să cumpere Elche, care e de vânzare pe 1 euro, iar datoriile sunt de 19 milioane de euro.

Eu le-am dat detalii, iar ei m-au căutat acum trei săptămâni. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo și au primit toate actele. Sunt negocieri”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit azi la telefon cu spaniolii și mi s-a spus că totul decurge bine. Nu știu mai multe. Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo.

Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele! Așa am înțeles de ce mi-au spus azi la prânz. Sunt două punctele, iar al treilea se rezolvă rapid. Trebuie închise datoriile și plecat de la zero”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT
Tags: