Sport

Adrian Mihalcea și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Chindia. A semnat cu o formație din Liga 2 care se bate la promovare

Adrian Mihalcea a fost dat afară de la Chindia Târgoviște și înlocuit cu Toni Petrea. Dinamovistul nu a stat însă mult timp fără echipă.
05.10.2022 | 21:03
Adrian Mihalcea sia gasit rapid echipa dupa despartirea de Chindia A semnat cu o formatie din Liga 2 care se bate la promovare
Mihalcea l-a înlocuit pe Cristi Pustai pe banca Buzăului. Sursă foto: Facebook @ FCBuzăuoficial
ADVERTISEMENT

Toni Petrea abia a debutat pe banca dâmbovițenilor, iar Adrian Mihalcea i-a luat locul Cristi Pustai, demis de la FC Buzău după înfrângerea la scor cu Unirea Constanța.

Profesorul Pustai, înlocuit la FC Buzău cu Adi Mihalcea

FC Buzău anunța pe 4 octombrie că Pustai va pleca de la echipă, iar conducerea clubului i-a găsit imediat un înlocuitor.

ADVERTISEMENT


Adrian Mihalcea a fost variantă aleasă de buzoieni, iar fostul antrenor al Chindiei Târgoviște a condus deja primul antrenament.

Adrian Mihalcea, primul antrenament la FC Buzău

Clubul din Liga 2 Casa Pariurilor a făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook: „Bine ai venit, Adrian Mihalcea! Adrian Mihalcea este începând de astăzi, noul antrenor al formației Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a condus deja primul antrenament, în această după-amiază. Mult succes și rezultate cât mai bune împreună cu familia “roş-albastră”!”.

Cristi Pustai, dat afară după înfrângerea rușinoasă cu 1-3 în fața Unirii Constanța

Decizia ca Pustai să nu mai continue la Buzău a fost luată după înfrângerea surprinzătoare în fața celor de la Unirea Constanța, ocupanta locului 17, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Cristian Pustai! Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Cristian Pustai cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor. Este o decizie pe care nu ne-o doream în acest moment, obiectivul comun fiind acela de a încheia sezonul cu o promovare în primul eşalon fotbalistic.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Cristian Pustai și staff-ului său, format din Bogdan Ionuţ Pîrvu (antrenor secund), Liviu Rusu (preparator fizic) și Dorin Roşca (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”Gloria Buzău. Îi dorim lui Cristian Pustai și staff-ului său mult succes în continuare!”, a mai transmis clubul tot pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

FC Buzău se află pe locul opt în clasament, cu 12 puncte după opt etape, la doar șaepuncte de liderul Oțelul Galați, respectiv cinci de Poli Iași.

ADVERTISEMENT