Fotbal intern

Adrian Mihalcea, start dezastruos la Dinamo! Cel mai slab debut de mandat al unui antrenor în era Ionuţ Negoiţă

02.07.2020 | 17:38
Adrian Mihalcea start dezastruos la Dinamo Cel mai slab debut de mandat al unui antrenor in era Ionut Negoita
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea a fost obligat să aştepte trei luni pentru debutul pe banca tehnică a lui Dinamo, iar startul mandatului a fost unul dezastruos. “Câinii” au bifat trei înfrângeri consecutive cu noul antrenor, iar următorul test este unul de foc: meciul cu Viitorul. FANATIK îţi prezintă bilanţul tehnicienilor dinamovişti, după trei meciuri, în era Ionuţ Negoiţă.

Dinamo se luptă să scape de retrogradarea în Liga 2 şi a fost umilită de FCSB în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Adrian Mihalcea încearcă să bifeze singurul obiectiv palpabil în acest moment, salvarea de la coborârea în liga a doua, însă cifrele nu-l ajută deloc.

ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea are un start de mandat catastrofal, cu trei înfrângeri consecutive, printre care s-a numărat şi umilinţa din Cupa României, 0-3 cu FCSB. În era Ionuţ Negoiţă, începută în luna martie 2013, niciun antrenor nu a început mai prost.

Adrian Mihalcea, cel mai slab debut al unui antrenor de la Dinamo în era Ionuţ Negoiţă

Adrian Mihalcea este al treilea antrenor din era Ionuţ Negoiţă care nu a reuşit să câştige în primele trei meciuri ale mandatului. Primul a fost Vasile Miriuţă, care a obţinut o remiză şi două înfrângeri la debut, totul începând cu un 0-1 în faţa celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost al doilea antrenor cu un start dezamăgitor la Dinamo. Revenit în toamna lui 2018 la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, antrenorul bifa trei remize consecutive în startul celui de-al patrulea mandat pe banca tehnică a “câinilor”.

“Puriul” a înregistrat două remize în campionat, 1-1 cu Dunărea Călăraşi şi 0-0 cu Concordia Chiajna, al treilea egal venind în Cupa României. Dinamo a fost egala celor de la FK Csikszereda timp de 120 de minute, însă echipa din Miercurea Ciuc a reuşit să obţină calificarea în sferturile de finală după loviturile de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Meciurile lui Dinamo cu Adrian Mihalcea pe bancă

  • Dinamo – Sepsi 1-3
  • Dinamo – FCSB 0-3
  • Dinamo – FC Voluntari 0-1

Cosmin Contra a avut cel mai bun debut pe banca lui Dinamo

Adus la Dinamo în februarie 2017, Cosmin Contra a avut un debut de senzaţie pe banca tehnică a lui Dinamo. De altfel, cu “Guriţă” antrenor, “câinii” s-au aflat în lupta la titlu în sezonul 2016-2017 până în ultima etapă.

Cosmin Contra a reuşit trei victorii în startul mandatului la Dinamo, iar pe lista învinselor s-au aflat două nume grele: U Craiova şi FCSB. După un succes cu FC Botoşani, scor 1-0, Dinamo se impunea cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova şi cu 3-1 în derby-ul cu FCSB, manşa retur a semifinalelor Cupei Ligii.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, la primul mandat, Ioan Andone şi Mircea Rednic, în al treilea mandat, au fost, la rândul lor, aproape să reuşească un start perfect la Dinamo după trei meciuri. Ambii au obţinut două victorii şi o remiză la debutul pe banca tehnică a “câinilor”. Dusan Uhrin, antrenorul căruia Adrian Mihalcea i-a luat locul, a pornit cu o înfrângere la Dinamo, însă a reuşit să obţină victorii în următoarele meciuri.

  • Mihai Teja – 2 victorii şi 1 înfrângere
  • Flavius Stoican (al doilea mandat) – 1 victorie şi 2 înfrângeri
  • Florin Bratu – 1 victorie şi 2 înfrângeri
  • Claudiu Niculescu – 1 victorie, 1 egal, 1 înfrângere

Eugen Neagoe a prins un meci şi jumătate la Dinamo

Dinamo a început sezonul cu Eugen Neagoe pe bancă, iar primul test a fost unul catastrofal pentru “câini”, 0-5 cu Viitorul. Antrenorul de 52 de ani a fost la un pas de tragedie în al doilea meci la cârma dinamoviştilor, derby-ul cu U Craiova. Tehnicianului a suferit un infarct în prima repriză a partidei şi a fost transportat de urgenţă la spital. La scurt timp, Eugen Neagoe a fost înlocuit cu Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT