Fotbal intern

Adrian Mihalcea, supărat pe rivalii de la FCSB: „Noi de ce nu începem?”

03.05.2020 | 18:46
Adrian Mihalcea suparat pe rivalii de la FCSB Noi de ce nu incepem
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, este deranjat de rivalii de la FCSB, după ce aceștia și-au reluat antrenamentele la baza sportivă din Berceni.

Adrian Mihalcea, supărat pe antrenamentele rivalilor de la FCSB

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre antrenamentele pe care rivalii de la FCSB le-au făcut în plină pandemie: Prima mea reacţie a fost că mi-aş dori şi eu, dar nu ştiu dacă e legal. Mi-aş dori, mi-ar plăcea, am vorbit cu jucătorii şi mi-au spus «dar noi de ce nu începem?».

ADVERTISEMENT

Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are suspendate, are contractele în derulare şi totuşi nu e aceeaşi situaţie”.

„Dar reacţia a fost da, mi-ar fi plăcut şi mie să fiu pe teren, şi în condiţiile astea de câte 2-3 jucători, şi cu metodele de precauţie, poate chiar testări”, a mai spus Mihalcea.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că Poliţia s-a autosesizat şi intervin alte probleme, am zis că oricum noi aşteptăm să fie totul în regulă şi să nu ne abatem de la nicio cale, să încălcăm legea până la urmă”, a mai spus Adrian Mihalcea la Telekomsport.

Vasile Miriuță i-a atras atenția lui Gigi Becali

Vasile Miriuță, antrenorul lui FC Hermannstadt, a vorbit despre situația antrenamentelor ale FCSB-ului și îi atrage atenția lui Gigi Becali asupra sănătății jucătorilor:

ADVERTISEMENT

Cred că au greșit, pentru că dacă e stare de urgenţă nu ne putem antrena, asta ştiu eu. Nici nu mi-a trecut prin cap, și daca mă sunau băieții să îi las să se antreneze nu îi lăsam sau, dacă eram în ţară, să mă duc la antrenament.

Doamne fereşte, moare unul pe teren și intri în pușcărie. S-a făcut o greşeală. Până autorităţile nu ne dau voie, nici vorbă să mă duc să antrenez jucătorii”, a spus Vasile Miriuță.

ADVERTISEMENT

„Dacă se îngheață campionatul, CFR e campioană. Dacă se reia, au șanse mari. Și Craiova îmi place, deşi a avut fluctuații”, mai crede Vasile Miriuță.

ADVERTISEMENT