News

Adrian Minune a comis-o și a fost prins de polițiști. Imaginile au apărut pe Facebook

20.02.2021 | 15:49
Adrian Minune a comiso si a fost prins de politisti Imaginile au aparut pe Facebook
ADVERTISEMENT

O petrecere ilegală la care participa și Adrian Minune a fost spartă de polițiștii care au dat amenzi de 59.000 de lei.

Polițiștii de la Secția 5 au întrerupt în noaptea de 18-19 februarie o petrecere la care participa Adrian Minune, cu încălcarea prevederilor de prevenire și combaterea a efectelor pandemiei Covid-19.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a afost aplicată o sancțiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

O petrecere cu manele din București, spartă de mascați

În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, informează un comunicat al DGPMB.

ADVERTISEMENT

Participanții la petrecere nu au simțit nevoia să se ascundă și au transmis LIVE pe Facebook paranghelia.

Românii nu par să respecte regulile impuse de autorități și petrec mereu, polițiștii din toată țara fiind nevoiți în aproape fiecare seară să amendeze oameni care uită de Covid-19 și se distrează peste măsură.

ADVERTISEMENT

Petrecere cu peste 200 de oameni, spartă la Cluj-Napoca

Este și cazul unei petreceri cu aproape 300 de oameni la Cluj-Napoca. Petrecerea ilegală a avut loc într-un local amplasat pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca,un loc cunoscut pentru chefurile de pe timp de noapte.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane. (…)

ADVERTISEMENT

În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT