Life

Adrian Minune a rupt tăcerea după ce a fost săltat de DIICOT: „Zic și eu acolo că nu știu nimic”

27.11.2020 | 15:24
Adrian Minune a rupt tacerea dupa ce a fost saltat de DIICOT Zic si eu acolo ca nu stiu nimic
Adrian Minune, vizat într-un dosar DIICOT. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Minune a vorbit pentru prima oară după ce a fost săltat de DIICOT, vizat ca martor într-un dosar despre care nu s-au aflat prea multe lucruri.

Manelistul a vorbit în stilul său caracteristic și a spus că habar nu are pentru ce a fost luat de acasă, lucru pe care l-a și declarat în fața procurorilor de la Crimă Organizată și Terorism.

ADVERTISEMENT

„M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (…) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic”, a declarat Adrian Minune pentru Antena 3.

Adrian Minune ar fi intrat în contact cu persoane implicate într-o rețea de cămătărie din Brăila

Din informațiile apărute până acum în spațiul public, se pare că Minune este martor într-un dosar de cămătărie și crimă organizată.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost chemat să dea cu subsemnatul despre o rețea care activa în Brăila, el intrând în contact cu anumite persoane din respectiva speță.

Descinderea în locuința lui Minune a avut loc ieri dimineață, mascații realizând și câteva percheziții, în timp ce artistul era scos și dus spre o secție DIICOT.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are interdicție de intrare în America până în 2113

Nu e prima oară când manelistul ajunge în atenția anchetatorilor. În anul 2013, artistul a primit interdicție pe viață pe tărâmul Statelor Unite ale Americii, unde în anii 2000 le cânta des românilor stabiliți acolo.

Minune a garantat autorităților americane că echipa sa nu are de gând să rămână acolo, ci e prezentă doar pentru cântări, condiția principală pentru a primi viză de călătorie fiind asigurarea diplomaților că te întorci în țara ta.

ADVERTISEMENT

Doar că unul dintre instrumentiștii cu care Minune făcea cântări prin SUA a ieșit de sub tutela manelistului și a rămas acolo, fapt pentru care cântărețul a trebuit să dea explicații, căci el a fost cel care a garantat că niciunul dintre colegii săi nu are de gând să rămână în State.

Americanii i-au interzis atunci lui Minune să mai calce pe tărâmul lor, iar pedeapsa dată a fost pentru 100 de ani. Evident, artistul nu va mai apuca să se bucure de ridicarea acestei restricții, căci asta ar însemna să trăiască până în anul 2113.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: