Life

Adrian Minune, dezvăluiri despre fiica sa, Carmen: „Nu mai e fata lui tata”. Ce face tânăra pentru bani 

20.04.2021 | 17:09
Adrian Minune dezvaluiri despre fiica sa Carmen Nu mai e fata lui tata Ce face tanara pentru bani
Adrian Minune, dezvăluiri despre fiica sa, Carmen: „Nu mai e fata lui tata”. Ce face tânăra pentru bani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Minune și soția lui, Cati, au oferit un interviu despre viața lor de familie, dar și despre fiica lor, Carmen, și ce face tânăra pentru bani. Manelistul a dezvăluit că aceasta nu mai e „fata lui tata”, adică este independentă pe plan financiar.

Interpretul de manele este mai fericit ca niciodată acum că este bunic, după ce fiica lui, Carmen, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, Sofia, cu aproape doi ani în urmă, moment care i-a bucurat pe toți membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a declarat că el și soția lui se iubesc ca la început, fiind căsătoriți de 17 ani. Cei doi au împreună trei copii, Adriana, Carmen și Adrian.

Adrian Minune, dezvăluiri despre fiica sa, Carmen: „Nu mai e fata lui tata”. Ce face tânăra pentru bani

Întrebat cum s-a descurcat în timpul pandemiei, Adrian Minune consideră că totul este bine și este fericit că atât el, cât și cei dragi, sunt sănătoși. Chiar dacă nu a putut cânta, manelistul speră ca restricțiile să fie ridicate cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„După mine ne-am descurcat, suntem cei mai fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Nu știu ce să zic, ne-am descurcat. Asta este viața, a fost nasol că nu am cântat. Când suntem în stare de urgență, o respectăm”, a declarat Adrian Minune în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Soția lui, Cati Simionescu, a dezvăluit cât de emoționat este atunci când își vede nepoțica, Sofia, având lacrimi de fericire datorită ei. De altfel, câtărețul realizează cât de mare a crescut fiica lui, Carmen, care este acum o mămică fericită.

ADVERTISEMENT

„Când o vede pe Sofia plânge. E cel mai fericit tătic, pentru că atunci când o vede pe Carmen își dă seama cât de mare a crescut (…) Carmen este cea mai fericită, este o mămică împlinită, care visează să facă cât se poate de multe pentru copil și pentru ea, dornică să înceapă evenimentele, să-și facă meseria. Eu sunt modelul ei în viață”, a declarat Cati.

„E foarte mișto când copilul tău crește, când se bucură de mai multe seturi de părinți, când o iubește toată lumea. Nici la Carmen nu am simțit atâta bucurie ca la Sofia. Ne bucurăm de viață, de frumusețe, că au tot ce ne trebuie”, a continuat Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

Manelistul se bucură foarte mult că fata lui, Carmen, este apreciată de către public și a avut ocazia să călătorească în America, unde a vrut de mult timp să ajungă. „Mă bucur că o apreciază lumea și că a ajuns în America, că pozează pentru niște reclame și câștigă bine. De când a plecat de acasă nu mai e fata lui tata”, a mai spus acesta.

Adrian Minune și soția lui, Cati
Adrian Minune și soția lui, Cati. Sursa foto: captură Prima TV

Adrian Minune face Paștele în Dubai

În cadrul aceluiași interviu, Adrian Minune a dezvăluit că de Paște va pleca în Dubai alături de soție, care i-a făcut o surpriză și că este foarte modestă, pentru că nu și-a dezvăluit planurile din prima. „Noi vrem să plecăm, dar vedem. Ce-o vrea Dumnezeu”, a spus Cati.

„Soția mea este foarte modestă. Mi-a făcut o surpriză, mă duce în Dubai. Plecăm în Dubai, venim după Paște, ne apucăm de filmări, iar de muzică…”, a completat Adrian Minune.

În încheiere, manelistul a spus își iubește viața și că nu regretă nimic, iar relația cu soția lui este la fel de frumoasă ca la început.

„Am grijă de mine prin a iubi, prin a avea tabietul tău când te trezești dimineața, ne iubim la fel ca la început. Nu am niciun regret, dacă m-aș mai naște o dată, aș face la fel”, a declarat Adrian Minune.

ADVERTISEMENT
Tags: