Life

Adrian Minune, în doliu: “Nu-mi vine să cred că s-a dus aşa dintre noi”

Adrian Minune este în doliu. Manelistului încă nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. Pe cine a pierdut îndrăgitul cântăreț?
14.09.2022 | 00:29
Adrian Minune in doliu Numi vine sa cred ca sa dus asa dintre noi
Adrian Minune este în doliu. Pe cine a pierdut manelistul. Sursa foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Adrian Minune este în doliu după ce un nume cunoscut din România s-a stins din viață.

Adrian Minune este în doliu

Fratele unui cunoscut om de afaceri din România a încetat din viață, iar moartea acestuia i-a îndurerat pe câțiva dintre interpreții de manele.

Adrian Minune, care și-a anunțat retragerea din muzică acum câteva luni, este devastat după această pierdere și încă nu-i vine să creadă că totul este real.

ADVERTISEMENT

Cel care a murit este Florin Bulat, fratele lui Gigi Bulat, deținătorul unui cunoscut centru comercial din Capitală.

Fratele cunoscutului afacerist din România ar fi decedat în urma unui infarct, potrivit spynews.ro. Trupul său neînsuflețit ar urma să fie adus în România din Spania.

ADVERTISEMENT

Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre acest subiect și spune că Florin Bulat ar fi murit chiar în timp ce se afla într-o vacanță în străinătate.

Decesul acestuia l-a întristat pe solist, care nu înțelege cum Florin Bulat s-a stins atât de brusc.

ADVERTISEMENT

“M-am întristat un pic, mi-am adus aminte de Florin, am înțeles că era în vacanță, nu știu exact cum s-a întâmplat.

De Florin Bulat vorbesc. Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi.”, a declarat Adrian Minune pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

În martie 2021, familia cunoscuților oameni de afaceri a trecut prin momente grele. În centrul comercial situat pe Calea 13 septembrie a izbucnit un incendiu. La momentul respectiv, focul a cuprins o suprafață totală de aproximativ 1.200 de metri pătrați.

Incendiul a fost unul mare, iar la fața locului au ajuns atunci 27 de autospeciale de stingere, şase autoscări şi două autospeciale de descarcerare. Locuitorii unui bloc situat în apropiere au fost și ei evacuați.

În centrul comercial se aflau și mai multe studiouri de înregistrări, printre care și cel al fraților Cercel. Studioul a fost făcut scrum, iar pagubele au ajuns la 50.000 de euro.

“Ne-am luat de mână și am fugit. Ne-am gândit doar la noi. Ne-am speriat, pentru că s-a format o panică. Pagubele din studio se ridică la peste 50.000 de euro. (…)

Tot ce ne-am luat au fost cheile de la mașini și atât. Bine că suntem în viață, atât zic!”, spunea Florin Cercel anul trecut, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: