Life

Adrian Minune, moment viral pe internet. Artistul a cântat manele pe scena unui celebru festival din București

Moment viral pe internet cu Adrian Minune. Celebrul interpret a urcat pe scena unui mare festival din țară și a cântat manele.
30.06.2024 | 21:27
Adrian Minune moment viral pe internet Artistul a cantat manele pe scena unui celebru festival din Bucuresti
Care a fost reacția publicului când a început artistul să cânte manele. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini cu Adrian Minune cântând manele la unul dintre cele mai așteptate și îndrăgite evenimente din acest an au devenit virale pe rețelele de socializare. Apariția celebrului artist pe scenă a fost una neașteptată. A fost huiduit asemeni lui Babasha la concertul celor de la Coldplay în România?

Adrian Minune a cântat manele la Nostalgia. Cum a reacționat publicul

Pe scena festivalului care face trimitere la copilărie sau la tinerețea unor români din perioada anilor 90 și începutul anilor 2000 a urcat duminică seară Adrian Minune și a interpretat unele dintre melodiile care i-au adus succesul în carieră.

ADVERTISEMENT

Momentul cu Adrian Minune are loc la două săptămâni după ce Babasha a fost invitat de către cei de la Coldplay să cânte la concertul lor, de pe 12 și 13 iunie, și a fost huiduit. În prima seară reacția publicului a fost negativă, dar din a doua a fost aplaudat.

Taberele încă sunt împărțite față de Babasha, foarte mulți români considerând că artiștii de la Coldplay nu au făcut o alegere potrivită în a-i pune să asculte manele la un concert unde și-au dorit să-i asculte pe ei.

ADVERTISEMENT

Adrian Minune, aplaudat la Nostalgia. Publicul a cântat la unison cu el

De cealaltă parte, unii români susțin că toți cei care au huiduit au dat dovadă de ipocrizie, fiindcă ar asculta manele, dar nu vor să recunoască. Că este sau nu așa…cert este că Adrian Minune a fost primit cu aplauze la Nostalgia.

Cei prezenți la festival au cântat la unison cu Adrian Minune piese ca ”Așa sunt zilele mele” sau ”Chef de Chef”. Înainte ca să-și înceapă numărul, pe fundalul ecranelor de la Nostalgia s-a derulat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Coldplay,  ”Viva la Vida”, cu scopul de a rememora scandalul cu Babasha.

ADVERTISEMENT

După eveniment, Adrian Minune a postat un filmuleț cu prestația sa, în care se poate vedea și mai clar reacția publicului. Drept urmare, interpretul nu s-a confruntat cu un val de ură. Nici pe internet, totodată.

”Mare artist. Vă urmăresc și vă apreciez de când mă știu”/”Un cântăreț talentat serios și cubun simt multa sanatate”/”Felicitari ,un om cu caracter deosebit si o inima mare”/”Să fii sănătos și multă baftă și succes în continuare”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea solistului.

ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 30 iunie, a fost ultima a festivalului Nostalgia. După acesta, un alt eveniment mult așteptat este ”Beach, please!” de la Costinești. Ulterior se va organiza Untold 2024, în august, la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT
Tags: