Life

Adrian Minune și-a anunțat retragerea: „Nu mai cânt!” Motivele din spatele deciziei

Adrian Minune a anunțat că se va retrage din cariera muzicală. Artistul a explicat motivele și i-a asigurat pe fani că va organiza câte două spectacole anuale, însă nu va mai accepta evenimente private.
07.06.2022 | 11:11
Adrian Minune sia anuntat retragerea Nu mai cant Motivele din spatele deciziei
Adrian Minune și-a anunțat retragerea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Minune este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din România. Cu toate acestea, artistul a anunțat că în anul 2024 se va retrage din carieră și nu va mai accepta să cânte la evenimente private.

Adrian Minune și-a anunțat retragerea. De ce nu mai vrea să cânte

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Adrian Minune a anunțat că în anul 2024 se va retrage din cariera muzicală. Artistul are de gând să organizeze un spectacol prin care să marcheze evenimentul, urmând ca apoi să nu mai accepte să cânte la evenimente private.

ADVERTISEMENT
adrian minune retragere
Adrian Minune, alături de familie.
Foto: Instagram

Unul dintre motivele principale pentru cu îndrăgitul cântăreț a luat această decizie a fost faptul că înaintează în vârstă și vrea să se bucure de familie. 

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole de an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. 

ADVERTISEMENT

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva.

Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„Nu mai accept ca niște copii să mă împingă”

O altă cauză pentru care Adrian Minune a hotărât să se retragă este lipsa de respect cu care sunt artiștii tratați de evenimente. Chiar dacă se numește „slugă de lux” pentru copiii lui, spune că nu vrea să le mai permită altora să-i vorbească urât.

„Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copiii să mă împingă sau să vorbească anapoda.

ADVERTISEMENT

Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. (..) Într-un timp, mai obosim și noi”, a spus Adrian Minune.

În spirit de glumă, cântărețul a afirmat că vrea să aibă timp pentru cei dragi, copii, nepoți, soție, dar și amante.

„Vreau să mă bucur și eu de copiii mei, de Carmen, de Adriana, de nevastă-mea, de gagicile mele”, a glumit artistul.

ADVERTISEMENT