Life

Adrian Minune și soția lui, în lacrimi în casa manelistului. Momentul care a emoționat pe toată lumea

Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au izbucnit în lacrimi în casa interpretului de manele. Momentul a fost unul emoționant pentru toată lumea.
19.11.2021 | 22:08
Adrian Minune și soția lui, în lacrimi în casa manelistului. De ce s-au emoționat cei doi. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Adrian Minune  a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe canalul theXclusive și a fost surprins în ipostaze emoționante alături de soția sa, Cati. Amândoi au izbucnit în lacrimi în casa manelistului.

La scenă au asistat și Bursucu și Teo Trandafir, care s-au numărat printre invitații din casa interpretului de manele. Acesta a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine în casa lui.

ADVERTISEMENT

Adrian Minune și soția lui, în lacrimi în casa manelistului.

Adrian Minune a spus că îi place foarte mult să petreacă timp cu familia și încearcă să facă acest lucru regulat.

„O dată la două săptămâni mie îmi place să stau în familie cu toții”, a declarat Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

În timp ce povestea amintirile sale de familie, Adrian Minune și-a adus aminte de un tablou realizat cu mulți ani în urmă. Soția lui a adus tabloul respectiv, iar invitații au fost uimiți să vadă că el este în imagine.

„Am și eu o rugăminte. Cine mi-a luat tabloul când făceam eu mici la Teo? E de acum 20 de ani”, a spus Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir i-a asigurat pe toți că era de față la momentul respectiv, așa că interpretul de manele este, cu adevărat, cel din fotografie.

„Eram eu acolo, deci este el!”, a spus prezentatoarea de la Kanal D despre imaginea cu manelistul, realizată cu mai bine de două decenii în urmă.

ADVERTISEMENT

Cati și Adrian Minune au dansat pe o melodie romantică, însă amândoi s-au emoționat și au izbucnit în lacrimi. Momentul a fost unul special atât pentru cei doi soți, cât și pentru invitații din casa cântărețului.

Cei doi se iubesc de mulți ani și au trecut și prin clipe grele de-a lungul timpului, așa că momentul dansului le-a adus lacrimi în ochi, de  tristețe și de fericire.

Adrian Minune a fost întrebat, la un moment dat, dacă a fost vreodată trădat de prieteni. Acesta a fost sincer și a recunoscut că prietenii l-au trădat și că acest lucru se va întâmpla în continuare.

„Am fost trădat de prieteni, sunt și voi fi, sunt conștient”, a fost răspunsul interpretului de muzică de petrecere.

Soția lui Adi Minune a avut probleme serioase de sănătate

Familia lui Adrian Minune a fost greu încercată în ultimul timp. Cati Simionescu, soția manelistului, a suferit un accident vascular cerebral în luna august.

Aceasta a ajuns la o clinică medicală din Turcia și a fost operată de urgență. Din fericire, totul a trecut cu bine, însă Cati trebuie să urmeze un tratament o perioadă lungă.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani.

Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a spus Adrian Minune la Xtra Night Show, la o lună după intervenția suferită de soție.

ADVERTISEMENT