Sport

Adrian Mititelu a adus înlocuitor pentru Andrea Compagno! El este noul atacant de la FC U Craiova. Exclusiv

Adrian Mititelu a adus înlocuitor pentru Andrea Compagno. FANATIK a aflat că FC U Craiova a transferat un atacant nigerian în vârstă de 19 ani pentru o sumă de 150.000 de euro.
03.09.2022 | 17:35
Adrian Mititelu a adus inlocuitor pentru Andrea Compagno El este noul atacant de la FC U Craiova Exclusiv
Adrian Mititelu a adus înlocuitor pentru Andrea Compagno! El este noul atacant de la FC U Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a dat o puternică lovitură financiară după ce l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB cu 1,5 milioane de euro. Patronul lui FC U Craiova a adus înlocuitor pentru italian, un atacant nigerian de mare perspectivă.

Adrian Mititelu a adus înlocuitor pentru Andrea Compagno! Jibril Ibrahimi, noul atacant al celor de la FC U Craiova

Din informațiile FANATIK, FC U Craiova l-a transferat pe Jibril Ibrahimi, un vârf în vârstă de 19 ani. Ibrahimi a fost adus din Moldova, de la FC Sfîntul Gheorghe Suruceni, acolo unde a impresionat în startul de sezon.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că suma de transfer plătită de Adrian Mititelu pentru această mutare se apropie de 150.000 de euro, 10% din suma încasată de FC U Craiova pentru transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Ibrahimi, golgheter în campionatul Moldovei!

Jibril Ibrahimi a început în forță noul sezon din campionatul Moldovei. Nigerianul de 19 ani a marcat șase goluri în șapte meciuri disputate, o reușită venind și în preliminariile din Conference League.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Croitoru a declarat la finalul meciului dintre U Cluj și FC U Craiova că așteaptă un atacant și speră ca în acest weekend să se încheie tratativele. Vârful de care vorbea tehnicianul este Ibrahimi:

“Aceste meciuri şi plecările de la Târgu Jiu ne-au schimbat programul şi metodele de antrenament. Coroborat cu plecarea lui Compagno, îţi trebuie timp să implementezi plecarea unui alt atacant. Se poate aduce un vârf, dar asta nu înseamnă că în două zile poate intra.

ADVERTISEMENT

Cred că acum se lucrează la aducerea unui atacant şi sper ca în câteva zile să se poată rezolva. Sper să se facă”, a spus Croitoru după remiza cu U Cluj.

Andrea Compagno, debut cu gol la FCSB!

FC U Craiova l-a vândut în urmă cu o săptămână pe Andrea Compagno la FCSB. Italianul a debutat deja în tricoul roş-albaştrilor, reuşind să înscrie unicul gol în înfrângerea de la Ovidiu, scor 1-3, cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu are ca obiectiv în acest sezon calificarea în play-off şi după nouă etape este pe locul opt, cu 11 puncte. Ibrahimi ar putea fi înlocuitorul perfect pentru Compagno, dacă îşi va păstra forma excelentă din acest debut de sezon.

  • 19 ani are Jibril Ibrahimi
  • 6 goluri a marcat nigerianul în acest debut de sezon

 

ADVERTISEMENT