Sport

Adrian Mititelu a anunțat care este data limită pentru a instala un nou antrenor

Finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, și-a setat un termen limită pentru a anunța numele noului antrenor al echipei, după ce varianta Croitoru a picat.
02.03.2024 | 15:06
Adrian Mititelu a anuntat care este data limita pentru a instala un nou antrenor
Adrian Mititelu dorește să găsească antrenor până la derby-ul cu Universitatea lui Rotaru. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a anunțat că este în continuare în căutarea unui nou antrenor pentru FC U Craiova 1948.  Finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, l-a demis pe Giovanni Constantino după doar patru luni, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare.

Adrian Mititelu caută antrenor pentru derby

Patronul oltenilor este hotărât ca până la derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova să instaleze noul antrenor al echipei. Astfel, Mititelu mai are la dispoziție doar câteva zile să se decidă, din moment ce partida cu Craiova lui Rotaru este programată pe nouă martie.

ADVERTISEMENT

Până atunci, Adrian Mititelu a anunțat că interimatul pentru partida de sâmbătă, doi martie, ora 14:00, împotriva celor de la UTA Arad, va fi asigurat de către o persoană din staff-ul echipei. Acesta este Vali David, antrenorul cu portari al echipei, iar misiunea acestuia nu este deloc ușoară, dar fiind locul din clasament al juveților.

Oltenii au nevoie neapărat să adune puncte pentru a scăpa de zona fierbinte a clasamentului. În acest moment, echipa lui Mititelu ocupă poziția a 13-a, loc care înseamnă baraj pentru rămânerea în Superligă, împotriva unei formații din liga secundă.

ADVERTISEMENT

“Am şi anunţat că e validat antrenorul interimar. Vali David are misiunea pentru meciul de mâine, de luni vedem, că sperăm că avem antrenor până la meciul cu CSU”, a anunțat Adrian Mititelu, conform orangesport.ro.

Varianta Croitoru a picat

Adrian Mititelu și-a îndreptat inițial atenția către un nume cu care a mai lucrat. Marius Croitoru a fost contactat de către Mititelu, dar se pare că discuțiile s-au sistat într-o fază incipientă. Situația juridică a antrenorului, fără licență PRO, a fost decisivă în sistarea negocierilor.

ADVERTISEMENT

“Au fost discuţii preliminare, care s-au oprit din cauza situaţiei juridice în ceea ce priveşte calificarea lui Marius, încă nu poate să fie antrenor momentan şi discuţiile s-au oprit într-o fază incipientă. Nu îndeplinea condiţiile pentru a practica meseria de antrenor”, a punctat finanțatorul.

Printre numele vehiculate pentru banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948 s-a aflat o fostă glorie din zona olteniei și fost selecționer. Este vorba de Emil Săndoi, dar se apre că prietenul lui Victor Pițurcă nu a fost agreat în cele din urmă de Adrian Mititelu. “Nu, nu am discutat”, s-a mulțumit să declare scurt Adrian Mititelu la întrebarea dacă au fost adevărate zvonurile negocierilor cu Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

FC U  Craiova 1948 a fost la un moment dat implicată serios în calculele calificării în play-off. Însă, parcursul nefericit din ultima vreme a făcut ca echipa lui Andrian Mititelu să ajungă la lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 

 

 

ADVERTISEMENT