Sport

Adrian Mititelu a dezvăluit când revine Bauza pe teren: “Piciorul este ok!”. Ce se întâmplă cu transferul lui Compagno

Adrian Mititelu le dă veşti bune fanilor de la FC U Craiova. Patronul dezvăluie că Juan Bauza va reveni în lotul echipei lui Croitoru pentru meciul cu Rapid, care se va desfăşura pe 10 septembrie.
29.08.2022 | 12:05
Adrian Mititelu a dezvaluit cand revine Bauza pe teren Piciorul este ok Ce se intampla cu transferul lui Compagno
Juan Bauza, în meciul FCSB - FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova l-a pierdut pe Andrea Compagno, transferat la FCSB pentru o sumă care se apropie de 1,5 milioane de euro. Adrian Mititelu le dă şi o veste bună fanilor lui FC U, Juan Bauza fiind aproape de revenirea pe teren.

Adrian Mititelu, laude la adresa lui Compagno: “Eu cred că face faţă la echipele de mijloc din Serie A”

Mititelu a declarat că obiectivul echipei este calificarea în play-off, chiar şi fără Compagno, spunând că este foarte posibil să nu mai vândă niciun jucător până vara viitoare, mai ales că are alte 3-4 propuneri de transfer:

ADVERTISEMENT

“Era catalogat în fel şi chip Compagno. Spuneau ce caută un astfel de jucător în România. El a demonstrat că este un jucător foarte bun. Astea cu naturalizarea sunt discuţii de gen românesc. Vine un jucător din altă ţară şi noi îl naturalizăm.

“Bauza este bine, piciorul este ok, s-a sudat, o să înceapă cu mingea. Va fi pe listă pentru meciul cu Rapid”

Eu cred că face faţă la echipele de mijloc din Serie A. Este un băiat foarte bun, manierat. Are calităţi foarte bune. Este complet, din toate punctele de vedere. Bauza este bine, piciorul este ok, s-a sudat, o să înceapă cu mingea.

ADVERTISEMENT

Bauza va fi pe lista pentru meciul cu Rapid. Nu ştiu dacă va intra sau nu. Croitoru nu a cerut un jucător, dar intenţionăm să aducem săptămâna asta. Avem două-trei piste, sper să se materializeze. Dacă aduc, aduc ceva de calitate, care să compenseze această pierdere.

“Există interes pentru 3-4 jucători, dar nu mai dăm niciun jucător”

Există interes pentru 3-4 jucători, dar nu mai dăm niciun jucător. Sunt şanse mari să nu mai plece nimeni nici în iarnă. Vedem în funcţie de obiectiv. Noi am început bine sezonul, dar am avut ghinion. 

ADVERTISEMENT

FCSB vrea să fie campioană şi are aceleaşi puncte ca noi. CS U vrea campionatul şi are 3 puncte în faţă. Noi suntem foarte optimişti şi cred că, fără Compagno, vom intra în play-off. Se joacă şi mult fotbal la nimereală.

“Mă aşteptam să avem mai multe puncte în primele 7 etape”

Au fost multe echipe norocoase, cu goluri date aşa… Până la urmă, adevărul va învinge. Echipele care îşi vor asuma nişte riscuri, vor avea câştig de cauză. Mă aşteptam la mai multe puncte în primele 7 etape, e adevărat”, a spus Adrian Mititelu la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova este abia pe locul 12 în SuperLiga, cu 7 puncte adunate în primele 7 etape. Echipa lui Adrian Mititelu a obţinut doar două succese în acest sezon, cu CFR Cluj şi FC Argeş.

  • 26 de ani are Juan Bauza
  • 1 lună a trecut de la accidentarea lui Bauza, în meciul cu FCSB

 

ADVERTISEMENT