Sport

Adrian Mititelu a dublat primele pentru victoria cu marea rivală! Câți bani câștigă titularii lui Napoli din CS Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 0-2. Exclusiv

Adrian Mititelu jubilează după victoria cu 2-0 împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, iar jucătorii lui Nicolo Napoli vor încasa o primă consistentă.
04.12.2022 | 11:02
Adrian Mititelu a dublat primele pentru victoria cu marea rivala Cati bani castiga titularii lui Napoli din CS Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 02 Exclusiv
3.000 de euro vor încasa jucătorii lui FC U Craiova 1948 pentru prima victorie în derby-ul orașului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit prima victorie din istoria clubului în fața lui CS Universitatea Craiova, scor 2-0.

Strategia lui Adrian Mititelu a dat roade! A dublat primele jucătorilor înainte de derby-ul cu CS Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Adrian Mititelu a luat decizia să dubleze primele jucătorilor înainte de derby-ul cu CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Dacă fiecare jucător al lui FC U Craiova 1948 primea 500 de euro pentru fiecare punct, adică 1.500 de euro la victorie, băieții lui Nicolo Napoli au primit suma de 3.000 de euro pentru victoria cu 2-0 în fața marii rivale, prima din istorie pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu Jr. a fost pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru prima oară după suspendarea de un an și a sărbătorit victoria pe gazon. Și tatăl său a fost euforic după meci.

ADVERTISEMENT
  • 3.000 de euro va încasa fiecare titular al lui Nicolo Napoli pentru victoria cu CS Universitatea Craiova

Mititelu, descătușat după victoria împotriva lui CS Universitatea Craiova: „Sunt ani de zile de când mă gândesc la prima victorie”

Adrian Mititelu a fost extrem de fericit la finalul partidei, mai ales că FC U Craiova 1948 reușise să marcheze o singură dată în poarta rivalei și nu a simțit gustul victoriei: „O seară frumoasă pentru noi, după un șir de meciuri în care am fi meritat mai mult. A fost o seară așteptată de mult timp, cu atât mai mult cu cât e în fața rivalei noastre numărul unu. Sper să ne descătușeze și să legăm și alte victorii în decembrie. Suntem foarte departe de ceea ce ne-am propus, pentru lotul și valoarea echipei.

ADVERTISEMENT

Am trăit meciul intens, e unul special pentru mine. Sunt ani de zile de când mă gândesc la prima victorie contra lor. Și în cel mai greu moment al vieții mele visam să construiesc o echipă, care să o învingă pe CS U. S-a întâmplat și cred că vor mai urma și alte victorii împotriva acestei echipe.

Rămâne o echipă foarte puternică, cu atât mai mult pentru meritul nostru pentru că am bătut o echipă foarte puternică. I-am bătut pe un gazon unde ei sunt mult mai familiarizați. Asta este un început pentru noi, am spart gheața, pentru că aveau trei victorii în fața noastră și s-a mai domolit relația cu suporterii”, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, despre rivalitatea dintre FC U Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova

Adrian Mititelu e conștient că această ruptură dintre cele două cluburi, le trage în jos pe amândouă: „Ura asta nu ajută fotbalul craiovean. Îmi pare rău de această schismă. Frații, rudele și prietenii care mergeau împreună la meciuri, au ajuns rivali și unii dintre ei au ajuns să își spună lucruri urăte, să nu mai vorbească. Din păcate este o situație cu care trebuie să ne obișnuim și să mergem înainte.

Au existat tentative din partea unor persoane neutre, care au vrut să creeze o singură echipă. Dar nu am ce echipă să fac cu oamenii care mi-au dorit răul mie și familiei mele, m-au băgat în închisoare și au distrus clubul. Cum aș putea să vin în fața celor 7-8 mii de persoane care au rămas alături de club”.

Mititelu nu exclude însă transferuri între cele două rivale: „Din două echipe s-ar putea face o echipă foarte puternică, dar nu este posibil. Sunt jucătorii foarte buni pe care îi apreciez, chiar dacă îi invidiez. Bănuiesc că și ei și-ar dori trei, patru jucători de la noi. Dacă vine cineva și îți oferă o sumă împortantă pentru un jucător, ce treabă am eu că este rival.

Suntem în 2022, de ce nu? Rivalitatea asta trebuie să o lăsăm, ce atâta dușmănie. Ce a fost a fost, iar acum încercăm să arătăm fiecare dintre noi ce are mai bun. Dacă există un fotbalist dorit de la mine, iar eu poate nu îl apreciez, de ce să nu meargă la ei? Problema se pune dacă suporterii celelaltei echipe ar agrea un jucător de la CS U”.

ADVERTISEMENT