Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu a găsit antrenorul perfect pentru FC U Craiova: ”E cel mai mare de la noi!” Video Exclusiv

FC U Craiova a ajuns pe penultimul loc în clasamentul din SuperLiga, iar Adrian Mititelu crede că un singur antrenor poate salva situația dezastruoasă de la echipă.
14.11.2022 | 23:58
Adrian Mititelu a gasit antrenorul perfect pentru FC U Craiova E cel mai mare de la noi Video Exclusiv
Adrian Mititelu știe ce antrenor ar fi cel mai potrivit pentru FC U Craiova. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul oltenilor a vorbit la superlativ despre Dan Petrescu, tehnicianul care a câștigat titluri pe bandă rulantă cu CFR Cluj.

Antrenorul perfect pentru FC U Craiova în viziunea lui Adrian Mititelu

Patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, s-a arătat abătut după eșecul din întâlnirea cu FCSB în ciuda faptului că echipa sa a prestat un joc bun și a ținut să precizeze că uneori și-ar dori ca băieții să evolueze mai prost, dar să câștige.

ADVERTISEMENT

”Sincer vă spun că m-am cam plictisit și eu de atâtea felicitări pentru modul în care jucăm. Primele două meciuri a mai fost cum a mai fost, dar acum mă lasă rece chestia asta. Mi-e dor de niște meciuri din alea în care jucam prost și câștigam”, a declarat patronul oltenilor, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din România

În spirit de glumă, Horia Ivanovici i-a propus lui Adrian Mititelu să-l aducă antrenor la FC U Craiova pentru câteva săptămâni pe Dan Petrescu, cel care are rezultate excelente cu CFR Cluj, deși este mereu criticat pentru modul mai puțin plăcut în care se exprimă formația sa.

ADVERTISEMENT

”Dan Petrescu e cel mai mare antrenor în viață din România. Nu înțeleg ce cusur îi găsiți că el se adaptează la fotbalul din România și a găsit cea mai bună rețetă pentru a face ceva. Ăsta e fotbalul care se poate face în România. Cred că ar fi bun să-l iei pentru 2-3 ani, nu pentru 2-3 săptămâni.

E cel mai bun antrenor din România de departe, locurile 2-3… poate Gică Hagi să concureze, dar el are un alt stil și e un alt tip de antrenor. Hagi produce un alt fotbal.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, ceea ce îmi place mie sau ce cred eu că ar fi o soluție pentru noi ca să ieșim din această agonie, și nu mă refer la ce se întâmplă de două luni, ci la modul general ce se întâmplă în fenomenul fotbalistic la Craiova, zic că Dan Petrescu ar putea fi o soluție. Dar și acolo trebuie răbdare, pentru că trebuie să-și aducă jucători de profil”, a încheiat Mititelu.

VEZI VIDEO MAI JOS.

Adrian Mititelu, cu nervii la pământ după eșecul cu FCSB

Oltenii l-au numit de curând pe Nicolo Napoli în funcție pentru a noua oară, după ce Marius Croitoru a plecat și interimatul a fost asigurat timp de cinci etape de cuplul Florin Drăgan – Paul Răducan. Italianul a început cu o victorie în Cupa României, dar apoi a urmat înfrângerea din campionat cu FCSB.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei cu vicecampioana României, Adrian Mititelu a cedat nervos și a explicat că deși joacă bine, echipa nu câștigă puncte. Patronul oltenilor contestă rezultatul final, mărturisind că FCSB nu a câștigat meritat și a dezvăluit că nu se aștepta ca echipa sa să ajungă penultima în clasament.

ADVERTISEMENT