Sport

Adrian Mititelu a început campania de achiziții! Transfer de 250.000 de euro la FC U Craiova 1948

În așteptarea barajului pentru cupele europene. Adrian Mititelu a început campania de achiziiți la FC U Craiova 1948. Oltenii au făcut un transfer de 250.000 de euro.
25.05.2023 | 14:47
Adrian Mititelu a inceput campania de achizitii Transfer de 250000 de euro la FC U Craiova 1948
Adrian Mititelu a început campania de achiziții! Transfer de 250.000 de euro la FC U Craiova 1948. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu continuă campania de achiziții la FC U Craiova 1948 după ce le-a prelungit contractele a trei jucători din lotul lui Nicolo Napoli. Finanțatorul oltenilor l-a transferat definitiv pe Vlad Blănuță de la Pescara pentru 250.000 de euro, însă italienii și-au păstrat un procentaj dintr-un viitor transfer.

Adrian Mititelu a început campania de achiziții din vară! FC U Craiova 1948 l-a transferat pe Vlad Blănuță de la Pescara

FC U Craiova 1948 a oficializat o mutare înaintea barajului pentru cupele europene cu FC Voluntari programat vineri, de la ora 20:00. Adrian Mititelu a ajuns la o înțelegere cu italienii de la Pescara pentru transferul definitiv al lui Vlad Blănuță la gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Internaționalul moldovean de tineret a ajuns la FC U Craiova 1948 la începutul sezonului, fiind împrumutat de Pescara. Vlad Blănuță și Jibril Ibrahimi au fost aduși pentru a întâri compartimentul ofensiv al oltenilor, după plecările lui Claudiu Bălan și Andrea Campagno la FCSB.

Deși nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor suporterilor din Bănie, Vlad Blănuță a fost transferat definitiv la FC U Craiova 1948. Tânărul vârf a fost cedat de italieni în schimbul a 250.000 de euro, iar fosta sa formația a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer al moldoveanului.

ADVERTISEMENT

„Vlad Blănuță a fost transferat definitiv de către echipa noastră! Clubul nostru a ajuns la un acord cu Pescara privind transferul definitiv al lui Blănuță pentru suma de 250.000€ + 20% dintr-un viitor transfer”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 este aproape de prima calificare în cupele europene: „Au toate premisele de a se califica în Conference League”

Adrian Mititelu este la un pas să obțină prima calificare în cupele europene cu FC U Craiova 1948. Oltenii se vor lupta pentru barajul cu una dintre formațiile din play-off cu FC Voluntari, iar un fost jucător de la gruparea din Bănie crede în șansele elevilor lui Nicolo Napoli pentru preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu declara în exclusivitate pentru FANATIK că o calificare în preliminariile Conference League ar aduce liniște la FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu a mai ratat în trecut o calificare în Europa League în fața celor de la FC Vaslui.

„Nu ar fi o surpriză dacă ar câștiga meciul de baraj, de ce nu? Important este să ai pretenții, important este ca jucătorii să fie liniștiți și concentrați pe ce au de făcut. Normal că o calificarea în preliminarii ar însemna foarte mult, în ultima perioadă au fost tot felul de discuții și au nevoie de calificarea, imagine și o performanță.

ADVERTISEMENT

Un pic de performanță ar aduce liniște și stabilitate la club. Au jucători foarte buni, însă nu este îndeajuns pentru că trebuie să fie și un grup, nu am văzut că ar fi probleme în momentul de față. Au toate premisele de a se califica în Conference League”, spunea Mircea Bornescu.

ADVERTISEMENT